Operator
Luba
Oudewater, Utrecht, NL
4 dagen geleden

Over de functie

Als operator kom je te werken bij een familiebedrijf met de modernste technieken. Bij jou staat kwaliteit hoog in het vaandel.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstarten, instellen en omstellen van de lijn en het zelfstandig verhelpen van kleine storingen.

Dat betekent dat je bezig bent met de voorbereiding en afbouw, bewaking en indien noodzakelijk bijregeling, reiniging en vastlegging.

De werktijden zijn van 06 : 00 uur tot 14 : 45 uur en de andere week van 08 : 00 uur tot 18 : 00 uur. Je werkt tot dat de orders de deur uit zijn.

En dat betekent dat je ook wel eens moet werken tot 19 : 00 uur. Je werkt in een temperatuur tussen de 0 en 7 graden en krijgt hiervoor speciale kleding.

Ongeveer 1 keer in de 3 weken werk je op zaterdag. Hoe lang je werkdag op zaterdag is, is afhankelijk van de grootte van de order en hoe laat de transporteur komt.

Dit weet je al op vrijdag. En is het druk? Dan werk je niet in ploegen maar verschuiven je werktijden iets.

Je komt te werken bij een groot familiebedrijf waar een mentaliteit heerst van niet moeilijk doen, als het makkelijk kan’.

Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit 6 verschillende labels met 8 locaties in Nederland en 2000 collega’s, werk je altijd in kleinere teams.

Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met voldoende parkeergelegenheid.

Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf : dat zijn voor hen belangrijke waarden!

Functie eisen

 • Vmbo werk- en denkniveau
 • Gevoel voor productie
 • Betrouwbaar en accuraat
 • Wat wij bieden

 • Een tijdelijke baan tussen de 3 en 6 maanden
 • Werken in een mooie productie omgeving
 • €0,15 per uur toeslag voor werken in de kou
 • Salaris tussen €1850,- en €2350,- per maand
 • Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier