Werkvoorbereider Bouw
Edison Projectmanagement B.V.
Breda, NL
3 dagen geleden

Reageer nu!

Functieomschrijving Werkvoorbereider Bouw

In deze rol ga je aan de slag bij een bouwer die in veel van de projecten ook verantwoordelijk is voor het (technisch) ontwerp en het planmatig onderhoud van de diverse vastgoedprojecten.

Je houdt je bezig met het uitwerken en controleren van bouwkundige constructies en installaties. Je coördineert en controleert het tekenwerk.

Je bewaakt de projectplanning en maakt technische omschrijvingen binnen de verkoopdocumentatie.

Functie eisen Werkvoorbereider Bouw

 • Je hebt een MBO opleiding afgerond in de richting van Bouwkunde;
 • Je hebt aantoonbare ervaring als Werkvoorbereider;
 • Je hebt een goede beheersing van AutoCad, kennis van Revit en BIM zijn een pré.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

  Onze opdrachtgever is een van oorsprong familiebedrijf en is sinds dien uitgegroeid tot een speler van formaat. Werken bij deze bouwer betekent werken in een enthousiast team aan uitdagende projecten!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier