Account Manager Citrix in Utrecht
SalesToppers
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Wil jij ook werken als Accountmanager Citrix in een dynamische hightech omgeving met veel doorgroeimogelijkheden? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

De functie :

Als Account Manager bij een partner van Citrix breng je de markt in kaart. Met jouw kennis van de markt en je eigen netwerk kijk je waar er opportunities zijn.

Je initieert business-cases bij potentiële klanten en schakelt daarbij een pre-sales in om zo tot een uitstekende propositie te komen.

Als Account Manager Citrix volg je ontwikkelingen en klantbehoeften in de markt en maakt een vertaalslag naar oplossingen die tot een deal zullen leiden.

Je bent sparringpartner voor IT directeuren.

De ideale kandidaat :

Als Account Manager Citrix beschik je over een afgeronde opleiding op HBO / WO. Minimaal twee jaar ervaring als Accountmanager in de IT.

Uitstekende kennis van Citrix solutions en saas solutions. Je bent inventief en flexibel zodat je snel op sales opportunities kan inspelen.

Je hebt een proactieve instelling, daadkrachtig met scoringsdrang. Je bent een teamspeler, maar ook zelfstandig, initiatiefrijk, creatief en vaardig en kunt onderhandelen op alle niveaus.

Wat bieden wij onze Account Manager Citrix!

Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige sales job als Account Manager Citrix in een dynamische hightech omgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Een beloning die uitzonderlijk hoog is en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting. Veel doorgroeimogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier