Constructeur
Koninklijke BAM Groep
Nieuwleusen, Nederland
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Dagelijks is de afdeling Civiel bezig met het ontwerpen en berekenen van viaducten, bruggen, tunnels, steigers en kademuren.

De afdeling bestaat uit circa 50 medewerkers met ieder zijn eigen expertise. Onze Constructeurs werken aan toonaangevende projecten zoals : Rotterdamsebaan, kademuren op Antarctica, zeesluis Terneuzen, stationsgebied Driebergen-Zeist, Femernbelttunnel in Denemarken, busbrug Zwolle en de vernieuwing van de Afsluitdijk.

Als Constructeur ontwerp en bereken je constructies voor infrastructurele werken. Je zorgt dat calculaties en ontwerpen voldoen aan de technische eisen.

Naast het ontwerp ben je intensief betrokken bij de uitvoering en realisatie. Je staat open voor innovaties waardoor je een concurrerend ontwerp neerzet.

Dit is jouw ideale kans om je breder te ontwikkelen als Constructeur.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier het interview met Maurice Hol. Gestart als Tekenaar / Constructeur en doorgegroeid naar Ontwerpleider.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding Civiele Techniek;
 • Je hebt ongeveer 4 jaar werkervaring met het berekenen van constructies voor infrawerken;
 • Je durft je mening te geven en knopen door te hakken;
 • Je maakt graag de verbinding met anderen;
 • Je bent in staat om te gaan met druk.
 • Interesse in deze functie of lijkt het je leuk om eens kennismaken met BAM Infraconsult? Je bent van harte welkom op één van onze lunchsessies.

  Voor inschrijving, klik hier.

  Wat bieden wij?

 • Mooie projecten en een zeer gemotiveerd team vol expertise;
 • Ontwikkeling! Via onze BAM Business School bieden wij verschillende mogelijkheden voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie;
 • Nog geen 35 jaar? Voor alle BAM-medewerkers onder de 35 is er Young BAM. Jaarlijks organiseren ze meerdere activiteiten, zoals projectbezoeken en workshops rondom nieuwe ontwikkelingen in onze branche.
 • Dynamiek! Je gaat veel reizen, meewerken in tenders en samenwerken met andere disciplines van BAM Infra.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op 43 vakantiedagen.
 • Over ons

  In een snel veranderende wereld formuleert advies- en ingenieursbureau BAM Infraconsult antwoorden op complexe infrastructurele en waterbouwkundige vraagstukken.

  We kijken met een integrale, multidisciplinaire blik naar het landschap en vertalen onze kennis en ervaring naar duurzame, beheerbare, betaalbare, veilige en bouwbare oplossingen.

  Met innovatie en het steeds verder doorvoeren van BIM streven wij een toppositie na.

  Omdat BAM Infraconsult onderdeel uit maakt van de grootste bouwonderneming van Nederland zijn onze medewerkers niet alleen betrokken in de tender- en ontwerpfase maar ook in de realisatie en het vaak langdurige onderhoud.

  Het realiseren van kleine en grote projecten in de huidige contractvormen vraagt om intensieve samenwerking.

  Het hoofdkantoor van BAM Infraconsult is gevestigd in Gouda, met nevenlocaties in Amsterdam, Apeldoorn, Drachten, Den Haag, Breda en diverse locaties in het buitenland

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier