Advocaat Bestuursrecht
DLAPIPER
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Het hechte, enthousiaste en ambitieuze Bestuursrecht-team van DLA Piper in Amsterdam voert een gecombineerde advies- en procespraktijk.

Vanwege de groei van de praktijk is Robert Walters op zoek naar versterking van het team. Je adviseert over (vastgoed) transacties, procedeert over energieprojecten en bent betrokken bij de nieuwste gebiedsontwikkelingen.

DLA Piper Nederland is onderdeel van DLA Piper, een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. Zij zijn gevestigd in ruim 90 locaties verdeeld over meer dan 40 landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-

Oosten, Australië, Canada en de Verenigde Staten. Hun klanten, maar ook medewerkers profiteren van deze internationale slagkracht.

Als DLA Piper zijn zij een bekend merk in de branche. DLA Piper is in korte tijd gegroeid en heeft de ambitie om verder te groeien.

Vernieuwing en internationale focus zijn onderdeel van hun DNA. De vestiging in Amsterdam bestaat sinds 2005 en combineert het beste van twee werelden : ze zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar profiteren ook van hun internationale omvang.

Bij DLA Piper Nederland werken ruim 130 juristen in verschillende teams (praktijkgroepen en sectorteams) samen om cliënten fullservice dienstverlening te kunnen bieden van het hoogste niveau.

Dat doen ze voor grote Nederlandse cliënten en voor toonaangevende internationale ondernemingen uit verschillende sectoren.

Het Public Law / bestuursrechtteam is onderdeel van de praktijkgroep Litigation & Regulatory en werkt nauw samen in de groepen Real Estate en Energy.

Dit hechte, enthousiaste en ambitieuze team voert een gecombineerde advies- en procespraktijk. Vanwege de groei van de praktijk zijn wij op zoek naar versterking van het team.

Je adviseert over (vastgoed) transacties, procedeert over energieprojecten en bent betrokken bij de nieuwste gebiedsontwikkelingen.

Functie omschrijving

Het bestuursrechtteam adviseert en procedeert over een breed scala aan onderwerpen :

 • Het verkrijgen, wijzigen en overdragen van vergunningen;
 • Bestemmingsplannen en andere ruimtelijke plannen;
 • De toepassing van nieuwe wetgeving als de Omgevingswet;
 • De uitvoering van het Klimaatakkoord;
 • Handhavingskwesties;
 • Het sluiten van overeenkomsten met de overheid.
 • Competenties & vaardigheden

  Wij komen graag in contact met kandidaten met :

 • Minimaal 4 jaar praktijkervaring op het gebied van bestuursrecht en met bijzondere affiniteit voor het omgevingsrecht en meer breder bestuursrecht;
 • Authentieke, stevige en energieke persoonlijkheid met commerciële inslag en flair;
 • Sterk gevoel voor ondernemerschap;
 • Ambitie om in een internationale context te werken;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als op geschrift.
 • Je maakt onderdeel uit van een hecht en ambitieus team waarbij teamspirit, enthousiasme, eigen inbreng en gedeeld succes voorop staan.

  Als ondernemende advocaat krijg jij de ruimte en de kans om mee te bouwen aan de Nederlandse bestuursrechtpraktijk en deze nog verder uit te bouwen.

  Het beste van beide werelden : Nederlands recht uitgevoerd in een internationale omgeving voor zowel nationale als internationale cliënten.

  Carrière mogelijkheden

  De ontwikkeling van medewerkers is belangrijk. Daarbij spelen zij zelf een actieve rol. DLA Piper vindt de groei en ontplooiing van haar medewerkers een voorwaarde voor succes.

  Zij bieden naast goede arbeidsvoorwaarden aan elke medewerker de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door een persoonlijk ontwikkelingsprogramma.

  Secondments bij aansprekende cliënten en andere DLA Piper kantoren wereldwijd maken daar een belangrijk onderdeel van uit.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel via onze website of neem contact op met het Legal team van Robert Walters.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier