Regievoerder / Casemanager Vertrek I 36u
Start People
Den Bosch, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Ben jij iemand die graag zelf de regie in handen neemt en wil je graag werken in de vreemdelingenketen? Wij zoeken regievoerders Vertrek voor de organisatie Dienst Terugkeer & Vertrek, één van onze opdrachtgevers binnen de Rijksoverheid in Noord-

Brabant, in de buurt van Den Bosch, Tilburg en Breda. Dit is een fulltime functie voor 36 uur per week, voor bepaalde tijd.

Heb jij aantoonbare ervaring in gespreksvoering en ben je in staat zelfstandig met een eigen caseload te werken en beschik je over goede analytische vaardigheden?

Lees dan snel verder. Als Regievoerder Vertrek zet jij jouw gesprekstechnieken, kennis en ervaring in bij het individueel regisseren en voorbereiden van het vertrek van de vreemdeling.

Met trots kun je zeggen dat jij een Regievoerder bent die mensen op een positieve manier in beweging weet te krijgen.

Als Regievoerder Vertrek bij DT&V richt je je op het persoonlijke plan van aanpak omtrent de terugkeer van de vreemdeling.

In je rol ben jij verantwoordelijk voor de voortgang van je volledige caseload. Om alles goed in kaart te brengen voer je meerdere gesprekken en maak je een plan van aanpak per vreemdeling.

Feitelijk ben jij de organisator van het volledige vertrek. Daarnaast behandel je bemiddelingsverzoeken van vreemdelingen die het niet lukt Nederland zelfstandig te verlaten.

Je onderneemt direct actie richting de vreemdeling als de situatie daarom vraagt. In je functie heb je daarnaast regelmatig contact met andere organisaties binnen de vreemdelingenketen.

Wie ben je?

Om in deze functie optimaal te functioneren ben je in ieder geval :

 • in bezit van (tenminste) een HBO diploma, in bijvoorbeeld een juridische, agogische of psychologische richting. (denk aan MER, SJD, SPH, Psychologie, Andragogiek)
 • ervaren in gespreksvoering, bij voorkeur in een gedwongen kader, bijvoorbeeld slechtnieuws gesprekken
 • zeer flexibel in je reisbereidheid, je caseload kan zich spreiden over verschillende locaties. Daarnaast kan er gevraagd worden om bijvoorbeeld tijdelijk je caseload uit te breiden naar locaties buiten je gebied
 • in het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer;
 • ervaring in een soortgelijke functie (binnen de vreemdelingenketen) is een pré. Bijvoorbeeld als casemanager
 • Je herkent jezelf in de volgende karaktereigenschappen :

  Goed in samenwerken, klantgericht, goed leervermogen, plannen en organiseren, oordeelsvorming, integriteit en resultaatgerichtheid.

  Je beschikt over een sterk analytisch vermogen.

  Over het bedrijf

  Start People Roermond Overheid staat opgesteld voor de arbeidsbemiddeling binnen de Rijksoverheid in, onder andere, de provincies Limburg, Gelderland en Noord-Brabant.

  Wat bieden wij jou?

 • een fulltime functie voor 36 uur per week, flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuis werken
 • mooi startsalaris tussen € 2.750,28 en € 3.885,96 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (BBRA schaal 9). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring
 • een opdracht voor bepaalde tijd, in eerste instantie 6 maanden, met kans op verlenging bij een toonaangevende opdrachtgever binnen de Rijkoverheid
 • de opdrachtgever biedt een gedegen inwerktraject met verschillende mogelijkheden tot opleiding in verschillende facetten van het werk van Regievoerder, bijvoorbeeld in gespreksvoering en Werken in een Gedwongen Kader
 • ruime reiskostenvergoeding van € 0,19 netto per gereden kilometer, OV wordt volledig vergoed
 • om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren bieden wij je talloze, gratis, online trainingen via GoodHabitz
 • Deel deze vacature

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier