Pedagogisch medewerker kinderopvang (zij-instroom)
SWK Groep
Rotterdam
3 dagen geleden

Groei mee

als pedagogisch medewerker kinderopvang (zij-instroom)

op een van onze locaties in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Dordrecht voor minimaal 20 uur per week, uren en dagen in overleg .

De kans

Heb jij een verouderd diploma dat valt onder categorie A2 of B2 in lijst van de cao kinderopvang? Woon je in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Dordrecht en omgeving?

En wil je heel graag (terug) de kinderopvang in? Dan kunnen we jou een aanvullende opleiding aanbieden van 3 maanden werken en leren, waarna je weer kwalificeert om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Graag kijken we samen met jou naar een werklocatie bij jou in de buurt!

gro-up. Alles draait om groeiruimte.

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving : het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties.

Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding.

Ook binnen ons opleidingsprogramma ervaar je die kracht.

Wat breng jij?

 • Het belangrijkste : durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.
 • Een verouderd diploma dat valt onder categorie A2 of B2 in lijst van de cao kinderopvang.
 • Het liefst al ervaring en specifieke kennis door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied : bewegend, spelend en ontdekkend leren.
 • Wat gro-up jou biedt

  Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters : gro-up waar we met 3000 collega’s in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders / opvoeders.

  Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
 • Je opleiding wordt door ons betaald.
 • Salaris volgens de cao Kinderopvang, bruto € 2.177,- tot € 2.964,- per maand bij 36 uur per week.
 • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
 • Een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk.
 • Een goede balans in werk-privé.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.
 • Wil je meer weten?

  Op stellen we gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.

  Voor vragen ben je altijd welkom bij Simone Laupman, recruiter, bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag in de oneven weken en donderdag via 06-22063083.

  Solliciteren

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier