MBB'er radiologie MCL Medisch Centrum LeeuwardenLeeuwarden
Zorg voor het Noorden
Leeuwarden
3 dagen geleden

Wij zijn er elke dag voor patiënten op het kwetsbare moment dat zij medische hulp nodig hebben. Wil jij ook bijdragen aan deze zorg binnen ons dynamische centrum Medische Beeldvormende Technieken (cMBT)?

Stel jij het belang voor de patiënt voorop en geef jij hen een veilig gevoel? Kom werken als MBB’er radiologie bij #teamMCL!

Jij bij MCL

Als MBB’er radiologie maak je onderdeel uit van ons team algemene radiologie’ en voer jij alle voorkomende werkzaamheden uit.

Zoals de Bucky, SEH, doorlichting OK en zaalfoto’s. Nadat je volledig bent ingewerkt help je mee om de kwaliteit en continuïteit op de afdeling te borgen.

Jij vindt het vanzelfsprekend om alle ontwikkelingen in het vakgebied op de voet te volgen en deze ontwikkelingen te vertalen naar nieuwe werkinstructies en protocollen.

Werken bij #teamMCL betekent :

 • Een contract bij het MCL : je krijgt een aanstelling voor een jaar van gemiddeld 36 uur per week in een ambitieuze werkomgeving met voldoende afwisseling.
 • De functie is ingedeeld conform Cao Ziekenhuizen in FWG 45.

 • Arbeidsextra’s : het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijg je een eigen extra verlofbudget (PLB).
 • Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een https : / / www.mcl.nl / werken-in-het-mcl / meer-over-werken-in-het-mcl / arbeidsvoorwaarden-en-voorzieningen / uw-arbeidsextras target blank >

  aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

  Dit ben jij

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en sociale collega die de patiënten gerust kan stellen en overtuigen. Met jouw flexibele, service- en resultaatgerichte houding sta jij voor verbondenheid! Jij hebt een helicopterview en kunt in grote verbanden denken en met jouw creativiteit denk je ook buiten de gebaande paden.

  Daarnaast durf jij initiatief te tonen en kun jij met tegengestelde belangen omgaan.

  Jouw kennis en ervaring

 • Je bent in het bezit van een MBRT-diploma of hebt een vergelijkbare opleiding afgerond.
 • Je hebt enige ervaring als allround MBB’er.
 • Jouw afdeling en collega’s

  Als MBB’er radiologie kom jij te werken in een bevlogen team en werk jij samen met collega’s met passie voor hun vak. Wij beschikken over de meest recente vakkennis die we onderling graag met elkaar delen.

  Het cMBT vervult een belangrijke regionale functie ten aanzien van hoogwaardige beeldvormende technieken, voor zowel diagnostische onderzoeken als therapeutische behandelingen van patiënten in verschillende werkvelden waaronder radiodiagnostiek, CT, angiografie, MRI, mammografie, echografie, nucleaire geneeskunde, radiofarmacie en medische fotografie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier