Real Estate Corporate Finance Consultant
CBRE
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als (Senior) Consultant bij Capital Advisors ga je meewerken in een gespecialiseerd team met een specifieke focus op de niet-beursgenoteerde vastgoedmarkt.

Het team biedt in deze markt een breed scala aan vastgoed en gerelateerde corporate finance diensten aan institutionele beleggers en / of investment managers.

Meestal transactie georiënteerde activiteiten zoals equity placement, strategische advisering, secondary trading of M&A.

Je gaat werken in het speelveld van wereldwijd gevestigde institutionele beleggers en investment managers. Je gaat managers adviseren over vastgoedstrategieën en het structureren van beleggingsfondsen, club deals of joint ventures.

Vervolgens ga je zoeken naar passende investeerders. Ook ga je beleggers helpen met bijvoorbeeld de selectie van managers of het zoeken naar liquiditeit in bestaande participaties.

Naast commerciële en transactie gerelateerde werkzaamheden ga je de diepte in op veel vlakken, bijvoorbeeld juridische of fiscale zaken, maar ook staan zaken als duurzaamheid en governance hoog op de agenda.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit :

 • Het analyseren van nieuwe proposities;
 • Het maken van DCF-modellen en financiële analyses;
 • Het opstellen van marketingdocumenten;
 • De marketing van investeringsproposities;
 • Het begeleiden van de due diligence fase, en
 • Het closen van een deal.
 • Het doorgronden van macro-economische en demografische trends en de impact op vastgoed gaat je goed af en vind je intrinsiek interessant.

  Je bent in staat om vastgoedfondsen te analyseren, zowel kwantitatief als kwalitatief, interpreteren en uit te leggen. Je zal direct client & investor facing’ zijn en dus ben je communicatief vaardig.

  Gedurende de underwriting van fondsmodellen, marketing voorbereiding en due diligence werk je intensief samen met de klant.

  Je bent daarnaast analytisch sterk en in staat het proces en de planning te begrijpen en te bewaken.

  In deze rol sta je voortdurend nationaal en internationaal in contact met diverse institutionele en private equity partijen.

  Daarnaast heb je intensief contact met nationale en internationale collega’s binnen CBRE.

  Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde universitaire opleiding in een financieel / economische richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in vastgoed en / of corporate finance;
 • Je bent analytisch en cijfermatig sterk onderlegd;
 • Je bent proactief en neemt het initiatief;
 • Je gaat accuraat en planmatig te werk en bent kwaliteitsgericht;
 • Je bent commercieel ingesteld, communicatief sterk en ziet jezelf als een teamspeler;
 • Je hebt een uitstekende kennis van het MS Office Pakket, met name Excel en PowerPoint;
 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.
 • Dit hebben wij jou te bieden!

  CBRE wil talent een podium bieden om te ontwikkelen en ondernemen. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien.

  Naast het leren in de praktijk bieden we externe opleidingen aan en biedt ons interne opleidingsprogramma, De CBRE Academy, ook de kans om je door middel van deze cursussen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen.

  Als Young Professionals maak je bovendien onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

  Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

  Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes.

  Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier