Bim-modelleur
Eminent
Amersfoort, NL
5 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Voor een toonaangevende opdrachtgever in Renovatie en Onderhoud in de woningbouw zijn wij opzoek naar een BIM-modelleur. In deze functie beoordeel je het programma van eisen, het bestek en / of de begroting, je documenteert en moduleert de nieuwe producten in het BIM systeem en toetst de modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid.

Het verrichten van tests behoort eveneens tot deze functie waarbij secuur werken en oog voor detail heel belangrijk is. Je archiveert de gegevens in bestanden zodat het voor eenieder goed terug te vinden is en je onderhoudt de contacten met je collega’s, opdrachtgevers maar ook leveranciers.

Als BIM-Modelleur is het van belang dat je bekend bent met Revit en AutoCAD. Het doorgroeien naar een functie in de werkvoorbereiding sluit hier perfect op aan en is een logische next step in het carriérepad.

Het bedrijf biedt een duidelijk persoonlijk doorgroeiplan om ambities waar te maken en er heerst een prettige familiaire sfeer.

Ben jij de BIM-modelleur die wij zoeken? Lees dan snel verder.

Interesse? Neem contact op met Tessa in 't Veld, 06 - 43 02 04 26, t.intveld eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Minimaal MBO Bouwkunde- Je bent bekend met Revit en AutoCAD- Je werkt secuur en hebt oog voor detail- Woonachtig Midden Nederland
 • Bedrijfsomschrijving

  Het betreft een groot familiebedrijf met 22 vestigingen verdeeld over het land. Het bedrijf richt zich met name op renovatie en onderhoud in projecten variërend in grootte van 1 tot 16 miljoen Euro.

  Ondanks de grootte van het bedrijf is de sfeer familiair en informeel. In je functie krijg je veel vrijheid en assertiviteit wordt hierin ook gewaardeerd en gezien.

  Het voordeel van de grootte van dit bedrijf is dat er tal van doorgroeimogelijkheden zijn en hier ook een opleidingshuis op is ingericht.

  Zo toets je op vaste momenten in het jaar waar je staat en welke stappen / cursussen / opleidingen je nog moet volgen om door te kunnen groeien of de verdieping op te zoeken in je huidige functie.

  Wil jij bij een groot maar toch familiair bedrijf aan de slag waar je je ambities kan waarmaken? Solliciteer dan snel!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Uitstekend salaris- Vast dienstverband- Duidelijk persoonlijk doorgroeiplan inclusief opleidingsmogelijkheden- Werken met de nieuwste technologieën- Werken bij een toonaangevende naam in renovatie en onderhoud van woningbouwprojecten- Familiaire sfeer en leuke collega's
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier