Landmeter Civiele projecten Midden Nederland
bouwhuysch
Utrecht, Utrecht
2 dagen geleden
source : uta-jobs.nl

Functie inhoud : Als landmeter ben jij dagelijks actief op complexe infrastructurele werken. Bij een groeiend landmeetkundig ingenieursbureau kom jij het team versterken vanuit de nieuwe vestiging in Midden Nederland.

Jij bent accuraat in je werkzaamheden met een oog voor kwaliteit. Contacten onderhouden met opdrachtgevers en kunnen schakelen met werkvoorbereiders behoren eveneens tot jouw taken.

Je hebt een probleemoplossend vermogen en gaat zelfstandig te werk. Voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling en verbreding van je vakkennis.

 • Functie eisen : - HBO werk en / of denk niveau;- Aantal jaren relevante werkervaring;- Kennis van Total Station en GPS;- AutoCAD basiskennis;
 • Zelfstandig kunnen werken;- Probleemoplossend vermogen;- Communicatief vaardig.Geboden wordt : - Bovengemiddeld salaris;
 • Reiskosten vergoeding, lease auto in overleg mogelijk; - Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling; - Goede pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden; - Deelname aan collectieve verzekering; - Bevlogen team; - Prettige werksfeer; - Betaald vaderschapsverlofOver het bedrijf : De opdrachtgever is een jong en sterk groeiend landmeetkundig ingenieusbureau met de specialisatie in landmeten & geodetische infromatie, maatvoering in de infrastructuur en mobile mapping.
 • Een bedrijf met een platte organistatie met een no-nonsense werkomgeving waar voldoende ruimte is voor initiatieve en innovatie.

  Het bedrijf heeft opdrachtgevers als de aannemerij, ingenieursbureau's en overheden en is te vinden op complexe infrastructurele werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier