Lead Engineer Primair
SWECO
De Bilt, Netherlands
13 uur geleden
source : Experteer

FunctieomschrijvingSweco zoekt een energieke ervaren Lead Engineer Primair. Ben jij iemand die de sparringpartner wil zijn voor technische vraagstukken op je vakgebied voor de interne- / externe klant?

Krijg jij energie van het coachen en ontwikkelen van Engineers? Ben je een collega die graag samenwerkt? Reageer dan snel.

Ik maak heel graag kennis met je. Vincent JansenAfdelingshoofd Energie & DuurzaamheidFunctieomschrijving : Als Lead Engineer Primair maak je deel uit van het team Energie & Infra, dat onderdeel uitmaakt van de afdeling Energie & Duurzaamheid.

De afdeling bestaat uit ongeveer 60 professionals en houdt zich voornamelijk bezig met advisering en projectmanagement op het gebied van elektra en duurzame energieprojecten.

Het team energie infra specialiseert zich voornamelijk in projectmanagement, advisering en ontwerp van hoogspanningsstations, ondergrondse kabelverbindingen en duurzame energie.

In onze ontwerpen werken wij de volledige integrale scope uit. Deze bestaat uit primaire en secundaire hoogspanningsinstallaties, bouw & civiel constructies, omgeving gerelateerde onderwerpen en zon- en windprojecten.

Als Lead Engineer Primair ben je een belangrijke spil in diverse projecten. Je verzorgt de technische advisering over en het ontwerpen van primaire installaties in de hoogspanningsaanleg.

Aandachtspunt hierbij zijn de gebieden, stations componenten, hoogspanningskabels, aarding en bliksemafleiding. Daarnaast maak je begrotingen en stel je input op voor specificaties en bestekken.

De werkzaamheden vinden plaats tijdens diverse projectfasen, dat wil zeggen vanaf initiatief tot en met oplevering en in bedrijfsstelling.

Je onderhoudt daartoe de contacten met opdrachtgevers, leveranciers en vakspecialisten binnen en buiten Sweco. Je maakt onderdeel uit van een integraal werkend projectteam, waarmee je regelmatig overleg hebt en je geeft terugkoppeling aan de projectmanager.

Bij het opstellen van berekeningen maken we gebruik van de nieuwste software als Primtech, Vision, SKM Power Tools en Simcap.

 • Je werkzaamheden bestaan uit : Opstellen van projectplannen;Actief participeren bij tendertrajecten, waarbij focus ligt op het ramen van calculaties binnen jouw vakgebied;
 • Coachen en ontwikkelen van Engineers;Netanalyses;Het begeleiden van het engineeringproces conform de door de opdrachtgever gedefinieerde scope en binnen de gestelde randvoorwaarden;
 • Het verrichten van haalbaarheidsstudies en het opstellen van technische specificaties;Het controleren van ontwerpen, berekeningen, rapportages en analyses;
 • Sparringpartner zijn voor technische vraagstukken op je vakgebied voor de interne- / externe klant;Technische en financiële risico’s en kwaliteit beheersen.

 • Wij zoekenEen gedreven collega met de juiste technische know how om de positie van Sweco te versterken;Een afgeronde HTS of WO opleiding richting Elektrotechniek of Energietechniek;
 • Je hebt ruime ervaring als Engineer Primair, bij voorkeur opgedaan bij een netwerkbedrijf of ingenieursbureau;Je hebt kennis van primaire componenten en station configuraties;
 • Je hebt kennis en ervaring in het werken volgens BIM;Je bent klantgericht, initiatiefrijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, bij voorkeur in Nederlands en Engels;
 • Ten slotte beschik je over doorzettingsvermogen en kun je goed werken in teamverband.Ge nteresseerd?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier