Chauffeur leerlingenvervoer: regio Leiden
Noot Personenvervoer
Ede, Gelderland
1 dag geleden

Op zoek naar een uitdagende parttime-job boordevol sociale contacten en vrijheid tijdens de werkzaamheden? Word chauffeur leerlingenvervoer voor 10 tot 20 uur per week! Ideaal te combineren met andere werkzaamheden, hobby’s en / of vrije tijd.

Ook zeer geschikt voor gepensioneerden.

Noot personenvervoer is een van de grootste en bekendste persoonvervoerders van Nederland. Dagelijks rijden de voor-het-hele-koor voertuigen kriskras door het land om leerlingen van en naar school te brengen.

Dit betreft veelal het speciaal onderwijs. De scholieren die vervoerd worden zijn te kenmerken met vormen als autisme, ADHD, COPD etc.

Voor zowel de chauffeur als zeker de doelgroep is vastigheid en stabiliteit van belang is. Om deze reden werkt Noot met vaste chauffeurs die vaste routes rijden.

Iedere chauffeur heeft dus een blijvende groep leerlingen onder zijn / haar hoede. Routes zijn veelal binnen een straal van 15 kilometer van de woonplaats waar de chauffeur woonachtig is.

Voor de regio Leiden betreft de route veelal : Leiden-Bollenstreek.

De werktijden zijn nauw verbonden aan de begin- en eindtijden van de scholen. De globale werktijden zijn : 07 : 00-09 : 00 uur en 14 : 30-16 : 30 uur.

Werktijden zijn afhankelijk van de soort en grootte van de route. Leeftijd en opleidingsniveau zijn geen harde criteria.

Enthousiasme en hart voor de doelgroep en vervoerswerk wél.

Profiel

Jij bent iemand met een groot verantwoordlelijkheidsgevoel. Je begrijpt als geen ander dat de leerlingen die jij vervoert veilig en op tijd op school en thuis moeten zijn.

Topografische kennis van de regio is van belang, maar geen harde vereiste. Daarnaast kan jij je uiterst goed vinden in onderstaande punten.

 • Bereid om een chauffeurskaart te halen via ons opleidingscentrum (tenzij al in bezit);
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Zelfstandig werken is wat jij het beste kan;
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • Wat bieden wij jou?

  Naast een uitdagende parttime baan waarbij je een mooie en dankbare bijdrage levert aan een kwetsbare doelgroep binnen de maatschappij, mag je op het volgende rekenen.

 • Een toffe parttime baan vol waardering;
 • Salaris conform CAO taxibranche;
 • Verschillende door Noot betaalde cursussen en trainingen;
 • Een jong en uitstekend onderhouden voertuig.
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier