Software Architect
Place-ICT
Deventer, NL
4 uur geleden

Als Software architect ben je verantwoordelijk voor de technische infrastructuur van het logistieke systeem van onze relatie.

Je geeft leiding aan een klein team van ontwikkelaars. Je initieert als Software architect nieuwe technieken en begeleidt collega ontwikkelaars bij het toepassen hiervan.

Je beoordeelt software requirements en zorgt voor de juiste technische oplossingen binnen het standaard pakket.

Een uitdagende baan waarin je als Software architect je ei kwijt kunt! Zo moderniseert onze relatie haar huidige software via het SOA (Service Oriented Architecture) concept.

Deze structuur wordt verder uitgewerkt naar een Multi-Tier omgeving, met thin clients via het .NET Compact Framework. Daarnaast passen we automatische integratie testen (CI) toe, gekoppeld aan het versie beheer systeem Plastic SCM.

Je hebt bij voorkeur een informatica opleiding gevolgd op HBO-niveau en enige jaren aantoonbare ervaring met Delphi, MS-SQL Server.

Kennis en ervaring met design patterns is vereist, kennis en ervaring met .NET is een pré. Wij zoeken iemand die communicatief vaardig is en een probleemoplossende instelling heeft.

Als teamplayer neem je duidelijk de leiding wanneer dat nodig is. Wil je als Software Architect het eindresultaat van je werk zien ?

Dat kan bij onze relatie. Zij is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van productiebedrijven in de voedingsmiddelenbranche.

Er werken ongeveer 65 medewerkers verdeeld over drie werkmaatschappijen. De Automatiseringstak is het grootste onderdeel van de groep en adviseert bedrijven over informatievoorziening en productie- en procesbeheer- en implementeert haar eigen systemen voor administratie- logistiek- productie en procesbesturingen.

Met haar systemen is zij in staat de volledige automatiseringsbehoefte van voedingsmiddelenbedrijven in te vullen. De branchespecifieke oplossingen munten uit door integratie van verschillende processen.

Mede daarom staat zij zeer goed aangeschreven. Onze relatie biedt prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier