Helpende Plus, Verzorgende IG & Verpleegkundige
Allerzorg
Harderwijk
4 dagen geleden

Wij gaan uitbreiden!

Voor ons team in Harderwijk zoeken wij daarom : collega's. Ben jij helpende plus, een verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben wij een mooie werkplek voor beschikbaar.

In dit grote team werken met verschillende kleinere teams. Je krijgt betrokken collega's en door de grote van het team zijn er verschillende mogelijkheden.

Het gaat om een wisselend rooster met ochtend- en avonddiensten, over het algemeen kun je dit zelf inplannen.

Jou!

Je bent met hart en ziel betrokken bij jouw cliënten. Je kent hen en ziet wat zij nodig hebben. Met aandacht en liefde begeleid en verpleeg je cliënten.

Het zorgen voor anderen zit in je bloed, dat komt uit je hart. In overleg met de cliënt, familie en mantelzorgers schakel je meer of andere zorg in als dat nodig is.

Thuis in het team

Je komt in een wijkteam te werken met helpende, verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen maar ook met onze collega’s van wondzorg & dermatologie en verpleegtechnische zorg in de wijk.

Bij cliënten die ook deze vorm van zorg thuis nodig hebben, werk je dan ook nauw samen met hen.

Het streven is om een zo divers mogelijk team samen te stellen, zodat ieders kwaliteiten volop ingezet kunnen worden. Zo vullen collega’s elkaar aan en ontstaat er een krachtig team.

We waarderen elkaars kwaliteiten en we kunnen mee bewegen in situaties die een cliënt wenst.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier