Vacature Verzorgende-IG in de wijk
ISZ de Brug
Driebergen- Rijsenburg, NL
2 dagen geleden
U bent hier :
 • Homepage
 • Werken bij
 • Vind hier een toffe baan!
 • Vacature Verzorgende-IG in de wijk
 • Kom dan werken in ons wijkteam als

  Zorg en ondersteuning thuis

  Onze cliënten wonen lekker thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving. In hun eigen huis hebben en houden onze cliënten de regie over eigen leven en in overleg met het wijkteam wordt afgestemd welke zorg en ondersteuning nodig is.

  Ons wijkteam in Driebergen is betrokken en enthousiast en bestaat uit verpleegkundigen en verzorgenden. Binnen de organisatie en het wijkteam worden jouw goede ideeën en initiatieven omarmd.

  Er is ruimte voor innovatie en ondernemerschap.

  Wat doet een Verzorgende-IG in ons wijkteam

  Jij maakt als Verzorgende-IG deel uit van het team en hebt een belangrijke rol in de uitvoering en coördinatie van de ondersteuning, verzorging en verpleging.

  Je maakt afspraken over de zorg met de cliënt en vindt het belangrijk dat deze ook worden nagekomen, omdat jij het echt belangrijk vindt wat iemand wil, wenst en denkt.

  Daarnaast vind je het fijn om eigen initiatief te kunnen nemen en snel te handelen als dat nodig is.

  Wat ga je verdienen

  Wanneer je bij ons Verzorgende-IG bent, ontvang je, als je fulltime werkt, een salaris tussen de 1767,- en 2566,- per maand.

  Naast een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden we je ruime bij- en nascholingsmogelijkheden.

  We vertellen je er graag meer over!

  Hoeveel uur ga je werken

  Bij voorkeur werk je 24-28 uur per week, maar uiteraard zijn ook andere uren bespreekbaar. Uiteraard word je goed ingewerkt.

  Wanneer het van beide kanten bevalt is een vast contract zeker bespreekbaar.

  Wat vragen wij van jou

  Jij bent een topper voor je collega’s, een kanjer voor onze cliënten én je beschikt over het diploma Verzorgende-IG, Ziekenverzorgende of MDGO-VP.

  Wil je meer informatie of heb jij interesse in deze toffe baan?

  Bel, mail of app dan naar Edwin Snoeks (manager), telefoon 06-23228130, mail : e.snoeks

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier