Servicemonteur E
FlexSupply
Leende
2 dagen geleden

Algemeen

Voor onze klant uit Leende zijn wij op zoek naar een Service monteur E.

Onze klant is reeds geruime tijd gespecialiseerd in alles wat met industrieel machineonderhoud en machinebouw te maken heeft in de breedste zin van het woord.

In dit bedrijf zijn de lijnen kort en is de directie nog echt betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van het uitvoerend personeel.

De fijne sfeer die binnen dit bedrijf heerst is bij vele andere bedrijven in de regio ver te zoeken. Het bedrijf is een prima werkgever om voor te werken.

Dit uit zich in allerlei zaken, onder andere op arbeidstechnisch, arbeidsvoorwaardelijk en financieel gebied.

Je houd je als Servicemonteur E onder andere bezig met :

Het inbedrijfstellen, onderhouden, repareren en aanleggen (en soms ontwerpen) van verschillende besturingssystemen binnen productielijnen en het verlenen van overige diensten ten aanzien van toegepaste technieken en het uitvoeren van installatie-, revisie-, en onderhoudswerkzaamheden die in eerste instantie elektrotechnisch van aard zijn.

Je controleert zelf of je benodigde materialen beschikbaar zijn en hebt de storing van tevoren al geanalyseerd door middel van de beschikbare technische schema’s.

Ook spreek je met de betreffende leidinggevende af wanneer en met welke prioriteit de klus geklaard zal worden. Indien nodig zal er incidenteel een beroep op je worden gedaan voor een weekenddienst.

Uiteraard zorg je voor het bijhouden van de administratie per klus, en legt dan ook de werkzaamheden zo duidelijk vast (ook in het CMS) dat je collega’s er de volgende keer ook echt iets aan hebben.

Het gaat hierbij (ook) om werkbonnen, service, inspectie- en meetrapporten. Je bent inventief en neemt zelf ook pro actief initiatief om tot een passende oplossing voor de klant te komen.

Wij hebben een uitgebreide functieomschrijving beschikbaar.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier