Invalkracht SBSO en Vakantieopvang
Ons Tweede Thuis
Hoofddorp
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

We zoeken een invalmedewerker die de kinderen een goede, zinvolle naschoolse opvang en vakantieopvang kan bieden.Iemand die initiatiefrijk en creatief is en die bijvoorbeeld met behulp van het werken met thema's, weet aan te sluiten bij de behoeften van de kinderen als groep, maar ook als individu.

Je kunt hierbij denken aan spelen met constructie -, expressie- en fantasiemateriaal, een spelletje doen, knutselen en buitenspelen.

De kinderen hebben behoefte aan extra begeleiding en aandacht. Na een dag school kunnen de kinderen zich ontladen, ontspannen en activiteiten doen waar ze zich prettig bij voelen.

Waar kom je te werken als Invalkracht SBSO en Vakantieopvang?

Speciale Buitenschoolse Opvang is gevestigd binnen de van Voorthuijsenschool in Hoofddorp. Wij biedenopvang aan een groep van maximaal 10 kinderen, binnen de school hebben wij 2 groepen.

De kinderen maken gebruik van het speciaal basisonderwijs. Er is meestal sprake van een ontwikkelingsachterstand en vaak bijkomende problematiek, zoals bijv.

een stoornis in het autistisch spectrum, gedragsproblemen, ADHD, etc. Wij bieden jou een uitdagende werkplek binnen een enthousiast team waarin veel kennis aanwezig is.

Wie ben jij?

Neem jij initiatieven, ben je creatief, kun je goed omschakelen en de balans vinden in actief bezig zijn en een rustmoment bieden en ben je bereid veel te leren dan is dit voor jou de uitdaging!

Wie zijn wij?

Ons Tweede Thuis is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel.

Voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen en voor hun verwanten. Voor wonen, werken, re-integratie, dagbesteding, advies en hulp thuis.

JIJ&IK is de slogan van Ons Tweede Thuis. Samen wordt er gewerkt aan een betekenisvol leven voor mensen met een beperking.

Dit doen de medewerkers van Ons Tweede Thuis dicht bij mensen die de zorg nodig hebben en dicht bij de mensen om hen heen.

Ons Tweede Thuis is een deel van de samenleving en draagt hier op verschillende manieren aan bij. Deze bedrijfsfilm brengt, door de ogen van de cliënten hun wereld in beeld.

Ons Tweede Thuis verleent zorg aan circa 3.000 cliënten met 2.500 medewerkers en 750 vrijwilligers. Er zijn ongeveer 90 locaties die aangestuurd worden door 38 locatiemanagers verdeeld over 3 regio’s.

Ons Tweede Thuis heeft locaties in Amstelland, Haarlemmermeer, Haarlem, Amsterdam en Diemen.

Wat wij bieden

 • De functie is ingedeeld in schaal 25 van de CAO- Gehandicaptenzorg en bedraagt minimaal € 1.788,- en maximaal € 2.574,- bij een volledig dienstverband van 36 uur per week;
 • Het betreft een tijdelijk contract voor 0 tot 12 uur per week, met uitzicht op vast;
 • Vakantietoeslag van 8%;
 • Een pensioen bij Zorg en Welzijn;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen via GoodHabitz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier