Voorman aanleg graszoden
Fid
Gasselte
10 dagen geleden

Voorman aanleg graszoden

Als voorman medewerker graszoden ben je verantwoordelijk voor het in goede orde realiseren van de aanleg van gazons in samenwerking met je collega’s.

Je draagt hierbij zorg voor de aanleg van A tot Z en geeft sturing aan de medewerkers van het team. Waarom zou je willen werken bij onze opdrachtgever : Werken bij onze opdrachtgever betekend werken binnen een leuke organisatie, waarin persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal staan.

Hou je van aanpakken en werken in de buitenlucht dan is deze functie je op het lijf geschreven.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is hét adres voor het online graszoden kopen. Op de site berekent u eenvoudig uw gazonprijs. En u ziet in 1 oogopslag het scherpe tarief voor graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen.

Onze opdrachtgever verkoopt alleen eerste kwaliteit graszoden. De zoden hebben 12 tot 14 maanden lang gelegen voordat ze zijn geoogst.

Daarom hebben ze een sterke structuur. De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t / m vrijdag. Voor levering op zaterdag vragen ze een toeslag.

Op de maandag kunnen ze helaas niet leveren. Uitzondering zijn de provincies Friesland, Groningen en Drenthe waarop maandag in overleg wel wordt geleverd.

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg.

U kunt er op vertrouwen dat de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd. Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Functie-eisen

Onze opdrachtgever is op zoek naar respresentatieve medewerkers die weten wat aanpakken is en affiniteit met het groen hebben Vroeg opstaan en lange dagen maken vind je niet erg Parttime of fulltime werken behoort beide tot de mogelijkheden op zaterdag wordt er in overleg ook gewerkt Rijbewijs BE (must)

Arbeidsvoorwaarden

inschaling volgens de Hoveniers CAO

werkzaamheden zullen vanaf halverwege maart starten en eindigen rond oktober / november

Dienstverband

Tijdelijk dienstverband, afhankelijk van het weer

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier