Beveiligingsmonteur
Aditech
Arnhem, Gelderland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wil je werken aan high-end beveiligingsinstallaties, een goed salaris en leuke collega’s? Dan is deze baan als beveiligingsmonteur, in regio Arnhem, wat voor jou!

Als beveiligingsmonteur installeer jij inbraakbeveiliging, aanwezigheidsdetectie, toegangssystemen, meldkamer- en CCTV camerasystemen.

Door jouw vakwerk worden gebouwen, terreinen en objecten veiliger. Je werkt in deze baan vooral in de Utiliteit.

Vervangen van oude beveiligingstechniek door het installeren van de nieuwste systemen en het onderhouden voor storingsvrij gebruik zijn de belangrijkste taken.

Je werkt vooral met zwakstroom en data-aansluitingen. Als beveiligingsmonteur werk je op basis van tekeningen en schema’s zodat installaties optimaal werken en voldoen aan alle richtlijnen.

Afwisselend werk en verantwoordelijkheid vind je prettig.

Heb je nog geen achtergrond in de beveiligingstechniek of je MBV diploma? Dan biedt Aditech je opleidingsmogelijkheden tot gediplomeerd beveiligingsmonteur.

Zowel voor ervaring als startende beveiligingsmonteurs volop doorgroeikansen.

Wij zijn Aditech. Al 25 jaar lang zijn wij bezig om vakmensen op de juiste werkplekken, zoals beveiligingsmonteurs, in de techniek te plaatsen.

Werk in vaste dienst in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier