Commercieel Medewerker Binnendienst
Careermaker
's-Gravenhage, NL
3 dagen geleden
source : JobBoost.io

Wat ga je doen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst informeer jij (aanstaande) klanten. Je adviseert over de aanschaf van laadpalen, laadpassen en afname van gas & elektriciteit.

Je stelt op maat gemaakte offertes op, sluit contracten af, zorgt voor de administratieve afhandelingen en je behandelt vragen en problemen.

Je wilt graag iets kunnen verkopen aan klanten, omdat je ervan overtuigd bent dat je ze daarmee helpt; maar service staat altijd voorop.

Je bent ter ondersteuning van het verkoop- en fulfilment proces voor de producten en services. Je draagt zorg voor een onvergetelijk positief klantcontact gedurende de gehele levenscyclus van de klant, van het opstellen van een offerte tot het oplossen van laadproblemen.

Ook ga je klantvragen en -problemen beantwoorden en deze vertalen naar verbeteringen van de processen en communicatie met het doel de klantreis te optimaliseren.

Je hebt een voorkeur voor persoonlijk contact, maar kunt ook prima communiceren via telefoon, e-mail of social media. Je hebt een groot empathisch vermogen en beschikt over bovengemiddeld goede communicatieve vaardigheden.

Je kunt je technische aspecten eigen maken en vertalen naar begrijpelijke informatie. Je bent klantgericht en doet er alles aan om een fantastische klantervaring te realiseren.

Wat breng je mee

Jij bent de Commercieel Medewerker Binnendienst die wij zoeken indien jij over de volgende eisen beschikt :

 • Een hbo-diploma in de richting techniek of commercie;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Dienstverlenend en probleemoplossend ingesteld;
 • Luisteren, meedenken en oplossen zijn als een tweede natuur;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Ervaring met CRM-systemen zoals Salesforce;
 • Bij voorkeur ervaring met klantenservice in de energie- en of autobranche;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede beheersing van Engels is een pre.
 • Wat krijg je er voor terug

  Naast de veelzijdige functie bij onze opdrachtgever wordt je natuurlijk ook beloond voor jouw inzet met een competitief salaris.

  Daarnaast ontvang je vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Als Energie Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Total Gas & Power kom je terecht in een energiek team en heb je voldoende ruimte om mee te denken over processen vanuit de gedachte dat het elke dag beter kan voor de klanten.

  Oftewel een baan bij een jong bedrijf met groei ambitie, dus genoeg kansen om je talenten in te zetten!

  Waar kom je te werken

  Total Gas & Power Nederland is sinds 2013 actief op de energiemarkt en is dit jaar gestart met het leveren van producten en diensten voor elektrisch rijden.

  Het onderdeel Team eDrive biedt mobiliteit op een duurzame manier. Zij leveren de middelen om elektrisch te rijden, zowel thuis als onderweg, aan zakelijke klanten en particulieren.

  Al dan niet gecombineerd met groene stroom en gas voor thuis.

  Voor de klanten is elektrisch rijden een nieuwe ervaring met uitdagingen en onzekerheden. Om deze overstap makkelijker te maken, helpt Team eDrive met de juiste informatie en hulpmiddelen.

  Zij willen de meest tevreden klanten in de markt hebben. Om deze belofte waar te maken, zoeken zij een enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst.

  Het eDrive-team bestaat uit 6 mensen en je rapporteert aan de Commercial Manager. Je werkplek bevindt zich op het hoofdkantoor in Den Haag, vlakbij het Centraal Station en is dus makkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar.

  Meer weten?

  Herken jij je in het bovenstaande en wil je graag serieus aan de slag als Commercieel Medewerker Binnendienst Bij total Gas & Power?

  Reageer dan direct door te solliciteren, of contact op te nemen met Zoë Fekkes via het nummer 06-83529605 (of de hoofdlijn 010-4445640) of zoe.fekkes careermaker.nl.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier