LEERLING EERSTE AUTOTECHNICUS (BBL)
Huiskes Kokkeler
NL
11 uur geleden

Hoe ziet de functie er uit?

Jij gaat onder begeleiding in de praktijk aan het werk met alle dingen die je op school leert. Hoe ga je dit doen? Je zult in onze werkplaats aan de slag gaan met diverse onderhoud en reparatie-werkzaamheden aan auto’s van onze mooie merken.

Zo zul je in het begin meelopen met een ervaren monteur om te kijken hoe hij / zij deze werkzaamheden uitvoert. Wanneer je hier ervaring in hebt opgedaan ga je stap voor stap zelfstandiger werken in overleg met je leermeester en worden je werkzaamheden steeds uitgebreider.

Geen dag is voor jou hetzelfde en je zult iedere dag nieuwe dingen leren!

Ben jij de nieuwe leerling die wij zoeken?

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je gek bent op techniek en auto’s en dat je hier graag alles over wilt weten.

Je wilt jezelf graag ontwikkelen tot een goede monteur en je bent bezig met de opleiding Eerste Autotechnicus of Technisch specialist of je gaat hier binnenkort mee starten.

Wil jij bij ons komen werken? Dan vragen wij ook :

 • een afgeronde VMBO-opleiding, minimaal kadergerichte leerweg;
 • een actieve houding om nieuwe dingen te leren.
 • Wat kan je van ons verwachten?

  Een fulltime functie in een dynamische en gezonde organisatie met vestigingen in Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal.

  Een zeer professionele organisatie die de succesvolle merken Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen voert en een groot deel van Twente en het Twentse bedrijfsleven tot haar klantenkring mag rekenen.

  Bovendien :

 • kom je te werken in een gedreven en enthousiast team;
 • kun je rekenen op merkgerichte en functiegerichte opleidingsmogelijkheden;
 • bieden wij je een functie waarbij je fulltime salaris ontvangt en wij de opleiding financieren.
 • Is je interesse gewekt? Solliciteer dan direct via de button!

  Persoonsgegevens die door de sollicitant aan Huiskes-Kokkeler worden doorgegeven, worden uitsluitend door Huiskes-Kokkeler gebruikt om een verantwoord, effectief en efficiënt werving- en selectieproces mogelijk te maken.

  Het volledige privacy statement kun je hier vinden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier