Groepsleerkracht midden-/bovenbouw
Stichting OPOZ
Zoetermeer
5 dagen geleden

Onze school

De Vuurtoren is een school voor speciaal basisonderwijs (SBO). Wij hechten veel waarde aan een positief schoolklimaat en we werken met duidelijke en gevisualiseerde gedragsverwachtingen die leerlingen worden aangeleerd (PBS).

We richten ons op het vergroten (of herstellen) van het zelfvertrouwen van kinderen. Dat doen we door het schoolse leren te verpakken in veel praktische vaardigheden, onder het motto : Leren moet je DOEN’.

Je hebt empathisch vermogen, handelt consequent, bent geduldig en hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent een enthousiaste positieve en betrokken leerkracht.

Naast je Pabodiploma heb je bij voorkeur een Master Educational Needs. Ervaring in het (speciaal) basisonderwijs stellen wij erg op prijs.

Wat wij jou bieden

De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract, voor 1,0 fte. Inschaling in schaal L11 (cao primair onderwijs), afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. De vacature staat open vanwege de start van een nieuwe groep

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier