Adviseur Duurzame Energie
Sweco
Eindhoven, NL
3 dagen geleden

Als Adviseur Duurzame Energie en Energie-installaties word je door onze opdrachtgevers gevraagd om bij bestaande WKO systemen, WKK’s, koelmachines, biomassaketels, geothermie en dergelijke te problem shooten, te optimaliseren of gemaakte ontwerpen te beoordelen.

Daarnaast heb je kennis van PV systemen. Sweco verzorgt jaarlijkse de begeleiding van meer dan 100 PV-installaties. Als adviseur ben je in staat om het technische ontwerp te doorgronden, het effect op de exploitatie van het systeem in kaart te brengen, de oplossing helder voor te leggen en zorg te dragen voor implementatie (door het project in de markt te zetten) binnen het gestelde budget, tijd en conform de gewenste kwaliteit.

Je wordt gezien als een gedegen technisch specialist met overzicht op het grotere geheel en bent in staat om dit op een overzichtelijke wijze toe te lichten.

Deze functie biedt jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en projecten te initiëren tot en met het ondersteunen in de exploitatie.

Er bestaat de mogelijkheid om je ook op financieel vlak verder door te ontwikkelen en uiteindelijk door te groeien tot één van de toonaangevende adviseurs op projecten die een hoge naamsbekendheid hebben.

Klanten waar we voor werken zijn ziekenhuizen, Rijksvastgoedbedrijf, grote vastgoedontwikkelaars, gemeenten en multinationals.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier