Bandenmonteur Personenwagens
Profile Tyrecenter Altena
Wijk en Aalburg, Nederland
3 dagen geleden
source : Jobsonline

Profile Car & Tyreservice Altena is een specialistisch bedrijf gericht op complete bandenservice voor vrijwel ieder voertuig.

Zoek jij een leuke, uitdagende baan binnen de bandenwereld ? dan is dit je kans als : Bandenmonteur PersonenwagensFulltime.

Ben jij technisch onderlegd en heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel om de klant weer veilig op weg te laten gaan?

Dan komen wij graag in contact met jou!Enkele voorbeelden van werkzaamheden die je op een dag zal meemaken : de- en monteren, repareren, balanceren, uitlijnen, pechservice onderweg etc.

kortom : je bent verantwoordelijk voor een technisch juiste uitvoering van alle op bandengebied voorkomende werkzaamheden bijbehorend bij de betreffende afdeling.

Jij draagt bij aan de ontzorging van de klant in zijn bandenonderhoud. En natuurlijk het opruimen van de werkplaats hoort bij het werken binnen een bandenbedrijf Wij vragen : - Bij voorkeur ervaring als bandenmonteur, maar leergierige mensen zijn welkom!Wij zijn bereid kosten voor cursussen te dragen : - Affiniteit met techniek- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift- Je communiceert makkelijk- In het bezit van rijbewijs B- Bereid om te werken op zaterdagochtendWij bieden : - Een uitdagende functie- Aangename en collegiale werksfeer- Passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden- Boeiende werkomgeving bij een moderne en groeiende organisatieDoor middel van een persoonlijk gesprek komen wij er graag achter welke werkzaamheden bij jou passen of kom gewoon binnenlopen om indrukken op te doen! Je kunt bellen met : 06-82661936.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier