Leerling Schilder
Faber Personeelsdiensten
Heinkenszand, Nederland
20 uur geleden

Wat jij gaat doen

Krijg jij energie van met je handen werken? Kan jij genieten van een perfecte afwerking? Altijd al je steentje bij willen dragen in mooie projecten?

Dan wil Faber Personeel jou een mooie uitdaging bieden!

Voor een van de grotere schildersbedrijven in Zeeland zijn we op zoek naar een enthousiaste schilder. Wij zorgen er voor dat jij aan de slag kan als schilder in jouw favoriete omgeving.

Je mag aan de slag met de mooiste producten en het beste gereedschap en we zullen jouw wensen en ambities goed in de smiezen houden zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen binnen het schildersvak.

Ben jij de kandidaat

Wij zoeken zowel een schilder die nog in de lente van zijn carrière staat of al wat vlieguren heeft. Wel is het belangrijk dat jij een rijbewijs bezit zodat je op de werklocaties kan komen.

Een pré is als jij een VCA-certificaat hebt. Heb je dit nog niet? Geen probleem! Je kan dit via Faber Personeel halen.

Wat wij bieden

Faber Personeel waardeert jouw vakmanschap en enthousiasme. Het salaris dat wij bieden is minimaal €1700,- en kan afhankelijk van jouw ervaring zelf oplopen tot €2500,- als je een volle week werkt.

Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een pensioen naar jouw keuze. Je mag kiezen voor een STIPP pensioen of het BPF-Schilders pensioen zodat we altijd het beste voor jou bieden.

Om er voor te zorgen dat jij een echte vakman blijft of wordt, krijg je de mogelijkheid om diverse trainingen te volgen zodat jij als schilder perfect op de hoogte ben van de nieuwste producten, ontwikkelingen en schildertechnieken.

Voorbeelden hiervan zijn de Repair Care houtrot trainingen of bijvoorbeeld de verfspuitcursus van OnderhoudNL.

Om er voor te zorgen dat jij ook de nodige ontspanning kunt krijgen organiseren wij voor onze vakkrachten regelmatig een leuk event zoals een zomerbarbecue of kerstborrel.

Ook voor vakantie is er tijd genoeg. Bij een voltijd dienstverband krijg je 25 vakantiedagen. Zo kan jij weer helemaal opladen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier