Spoedeisende Hulp (SEH-) arts Sluitingsdatum: 01-08-2020
Nij Smellinghe
Drachten, NL
6 dagen geleden
 • Drachten
 • Vast contract na een jaar
 • Op de foto : SEH-arts Gerben

  SEH-arts Lot over haar werk

  Bij ons vak hoort dat we snel beslissingen moeten nemen en als SEH-team vlot moeten handelen. Het is met regelmaat druk maar het is heel plezierig werken in een fijn, professioneel en opgewekt team.

  Elke dienst is onvoorspelbaar en we zien een grote variatie aan patiënten en pathologie. We hebben aandacht voor de patiënt en ook aandacht voor de eigen persoonlijke balans.

  Binnen de artsengroep bespreken we bijvoorbeeld maandelijks wat er speelt. Wat ik fijn vind is dat we de vrijheid hebben om de SEH met elkaar tot onze afdeling te maken.

  Het is een deskundig team met enthousiaste, innovatieve mensen. We hebben een mooie balans in het SEH-artsenteam en vullen elkaar goed aan.

  Je krijgt hier de ruimte om nieuwe ideeën toe te passen en je vak verder te ontwikkelen".

  Over Nij Smellinghe

  Onder het motto Met aandacht. Dat voelt beter’ zetten dagelijks circa 1500 collega’s zich in met persoonlijke aandacht voor kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid.

  In 2019 werd ziekenhuis Nij Smellinghe door de eigen collega’s genomineerd als Beste Werkgever. Daar zijn we ontzettend trots op.

  Naast uitstekende zorg voor onze patiënten, hebben we ook volop aandacht voor jou als medewerker.

  Wat is je baan?

  Jaarlijks bezoeken 15.000 patiënten de SEH. Het totale SEH-team bestaat uit ongeveer 50 collega’s. Je bent onderdeel van een hecht artsenteam van 8 SEH artsen en 7 Anios.

  De twee huisartsen in opleiding die bij ons stagelopen zijn boventallig ingepland, zodat er alle ruimte is voor leren en begeleiden.

  Als SEH-arts sta je zowel voor de uitvoering als de coördinatie van de spoedeisende opvang- en behandeling. Je leidt het reanimatieteam en hebt een belangrijke positie in het traumateam.

  Je bent lid van de medische staf. De lijnen met de medisch specialisten zijn kort en er is een prettige samenwerking. Je krijgt alle ruimte om vanuit eigen interesse een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de spoedeisende ziekenhuiszorg, bijvoorbeeld door actief mee te denken in de voorbereidingen van de hotfloor Acute Zorg een project dat in de startblokken staat en waar we naar uitkijken.

  Jouw profiel

 • Je bent een afgestudeerd SEH-arts KNMG.
 • Je hebt een open houding, werkt graag samen en bent team-gericht
 • Je wilt meewerken in alle diensten en kunt goed omgaan met het hollen of stilstaan karakter van de baan
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden

 • FWG 80 met een vaste vergoeding voor onregelmatige diensten in dag, avond, weekend en nacht
 • Vergoeding van scholing en opleiding
 • Aandacht voor je werk-privé balans
 • Meer weten?

  Bel met Jan Terpstra, teammanager Acute Zorg (0512-588143) of Maike Bosch, medisch coördinator SEH (0512-588813) en maak een afspraak om een keer langs te komen om kennis te maken.

  Solliciteren?

  Dat kan via de sollicitatiebutton.

  Omdat veiligheid en vertrouwen belangrijk zijn in ons ziekenhuis, vragen we alle nieuwe collega’s om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

  Dit is een voorwaarde voor aanname.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier