Spoedeisende Hulp (SEH-) arts Sluitingsdatum: 01-08-2020
Nij Smellinghe
Drachten, NL
6 dagen geleden

Je past in ons profiel wanneer je afgestudeerd SEH-arts KNMG bent. Je bent enthousiast en gedreven en beschikt over goede communicatieve en coachende vaardigheden.

Je bent in staat onder druk te werken in hectische situaties, je bent flexibel en je kunt goed in teamverband functioneren.

Daarnaast zie je het ook als jouw uitdaging actief mee te werken aan verdere ontwikkeling van het vak Spoedeisende Geneeskunde.

Je bent in staat om samen met andere disciplines goede zorg aan de patiënt te bieden.

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is en die de acute zorg als speerpunt heeft benoemd.

Je krijgt ruime gelegenheid voor scholing en cursussen binnen het vakgebied.

Recent zijn het salaris en de arbeidsvoorwaarden zeer gunstig vastgesteld met onder meer een riant vast percentage voor onregelmatige diensten.

Tevens is er een goede vergoeding voor scholing en accreditatiepunten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier