Chauffeur Bakkerijen
Simon Loos
Waalwijk
5 dagen geleden

Vrachtwagenchauffeur C (E) en hou jij van vers gebakken brood? Dan is dit een top baan in de transport voor jou! Woon jij in de buurt van Waalwijk?

Dan kan jij dagelijks 4400 huishoudens blij maken met de door Goedhart vers gebakken broden.

Vanuit de standplaats in Waalwijk start jij tussen 00 : 00 en 02 : 00 uur jouw werkdag. Je komt aan bij de bakkerij en je pakt de sleutels die je nodig hebt en drinkt nog samen met je collega’s een kop koffie in de kantine.

Nadat je de broodkarren hebt ingeladen ga je op weg naar de eerste supermarkt van de Albert Heijn om ervoor te zorgen dat alle broden op tijd bij de winkels zijn!

De eerste winkel van de acht vandaag is nog dicht. Je pakt de sleutel en de alarmcode en opent het aflevermagazijn. De broodkarren zet je op de klep en zorgt ervoor dat alles netjes in het magazijn staat.

Nadat je alle broodkarren hebt gelost en je de lege retourkratten hebt geladen en gezekerd, werk je de administratie bij en sluit je het magazijn.

Het brood is weer netjes afgeleverd en er zijn weer veel gezinnen blij met hun vers gebakken brood!

Rond een uur of 9 zullen de schappen met brood vol zijn. Dat betekent dat je dan bij ons wordt ingezet als vliegende keep.

Dit houdt in dat je verschillende ritten voor verschillende klanten kunt gaan rijden, waaronder ook winkeldistributie. Een hele leuke afwisseling!

Zoeken we jou?

Voor deze functie kunnen wij zowel chauffeurs met C-rijbewijs als CE-Rijbewijs gebruiken. Beschik jij over een vrachtwagenrijbewijs, geldige code 95 en een bestuurderskaart?

Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden binnen Simon Loos.

Wat mag je van ons verwachten?

Als vrachtwagenchauffeur bij Simon Loos heb je het goed voor elkaar :

 • Je komt rechtstreeks bij ons in dienst met een jaarcontract en na een jaar kun je in aanmerking komen voor een vast contract;
 • Een salaris in functiegroep D ( € 12,56 € 15,89 ), conform cao Beroepsgoederenvervoer, en altijd correct en op tijd;
 • Je rijdt altijd met modern materieel;
 • Gedegen inwerkperiode en opleidingen van onze eigen instructeurs en chauffeurscoaches.
 • Daarnaast ga jij regelmatig genieten van een mooie zonsopkomst! Wie wil dat nou niet?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier