Data Specialist Capaciteitsmanagement
ChipSoft
Heerenveen
4 dagen geleden

Jouw baan

Als Datamanager Capaciteitsmanagement ben je samen met een team ontwikkelaars verantwoordelijk voor de ontwikkeling van SQL-scripts.

Met deze SQL-scripts maken we allerlei datasets : alles, van operaties en poli-afspraken tot aan het beddenhuis wordt opgehaald.

In deze datasets zit alle informatie die nodig is om de nieuwste voorspellingen en berekeningen te maken voor en door ziekenhuizen.

Denk hierbij aan het voorspellen wat de uitstroom naar het beddenhuis gaat zijn na het uitvoeren van een tiental operatie-programma’s, het voorspellen hoeveel radiologieonderzoeken nodig zijn na een week poli-afspraken bij verschillende specialismes of het berekenen hoeveel bedden er komend jaar nodig zijn.

De datasets die gemaakt worden door het Data Team Capaciteitsmanagement zijn de basis van al deze capaciteitsvraagstukken.

Het is dus ook jouw doel dat al deze vragen zo snel en goed mogelijk beantwoord worden. Jij verdeelt de taken, houdt overzicht en bent niet bang om zelf een stuk code te ontwikkelen.

Presentaties geven over deze data-vraagstukken bij klanten vind je leuk en discussiëren met klanten over hoe het nog beter kan, kan gelukkig ook!

Jouw team

Je komt in een jong team dat overloopt van enthousiasme, kennis en ambitie. Het team Capaciteitsmanagement bestaat uit veertien collega’s en is op dit moment vol in ontwikkeling.

Jouw werkdag / week

Het datateam werkt in tweewekelijkse sprints van nieuwe datavragen naar het ontwikkelen van de daadwerkelijke oplossing.

Tenslotte wordt getest of het gewenste resultaat is bereikt. Het is jouw verantwoordelijkheid dat alles op het juiste moment gebeurt, dus je stuurt bij, waar nodig.

Je werkt nauw samen met je collega’s binnen en buiten je eigen team, waarbij zij jou de nieuwste ontwikkelingen voorleggen.

Samen denken jullie uit hoe je dit kunt vertalen naar de best passende data. Hiervoor moet je duidelijk onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken en creatief denken, om de beste toepasbare oplossing te vinden.

Daarnaast werk je aan verschillende projecten, zoals de internationalisering van ChipSoft. Hierbij is de uitdaging dat buitenlandse zorgmarkten nét iets anders werken dan de Nederlandse.

Ook help je mee bij het implementeren van onze capaciteitsmanagementmodules bij klanten.

Wat bied jij?

 • Passie voor data in de zorg
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent nauwkeurig
 • Je kunt hoofdzaken van bijzaken scheiden
 • Je kunt schakelen tussen verschillende informatievraagstukken : van SQL en validatie van resultaten bij klanten tot aan veilige datauitwisseling
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding met kwantitatief component
 • oWiskunde

  o(Medische) informatiekunde

 • Pre : Kennis van SQL
 • Wat bieden wij?

  Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij :

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd
 • Gebruik van sportschool inclusief personal trainer
 • Door de maatregelen die genomen zijn omtrent het coronavirus staat uw gezondheid voorop. ChipSoft gaat gewoon door met het zoeken van nieuwe werknemers die impact willen maken in de zorg! Dat betekent dat u gewoon kan solliciteren én dat er ook nieuwe mensen starten.

  Ook in deze tijden. Als vanzelfsprekend houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier