ZZP Makelaar
Olympia
Naaldwijk, NL
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

De informatie over de opdrachtgever wordt vrij gegeven wanneer er een definitief gesprek plaats vindt.

Functieomschrijving

Ben jij een zelfstandig ondernemer of wil jij graag een zelfstandig ondernemer worden op het gebied van makelaardij? Dan is dit jou kans.

Voor een grote overkoepelende organisatie zijn wij op zoek naar (beginnend) makelaars die graag gebruik willen maken van een groot netwerk en als zelfstandige aan de slag willen.

Breng jij jouw carrière naar een hoger level? In deze uitdaging kun je gebruik maken van diverse opleidingsmogelijkheden.

Wanneer jij je aansluit als ZZP’er wordt jij voorzien van een ingerichte werkplek en krijg je een bepaald gebied waarover jij dan verantwoordelijk bent.

Hierbij doe je dan ook zelf voor marketing en zorg je ervoor dat mensen jou kennen. Uiteindelijk wil jij natuurlijk dat mensen jou vinden wanneer zij hun woning willen verkopen.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie ben je in het bezit van een vastgoed opleiding of bereid om een opleiding (intern) te volgen tot register-makelaar-taxateur.

Je bent al werkzaam als ZZP’er of je wil dit te gaan doen. Daarnaast heb je sterke communicatieve vaardigheden en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Commercieel, creatief en flexibel zijn de eigenschappen die jou niet vreemd zijn.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een ultieme kans om jezelf als zelfstandig ondernemer te ontwikkelen;
 • Een uitdagende en leerzame werkomgeving met professionele begeleiding;
 • Je bent vrij om te werken waar en wanneer je wilt;
 • Uitstekend verdien model;
 • Eigen keuze voor parttime of fulltime, zo ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen inkomsten die je hierdoor genereert;
 • Let op, dit betreft een ZZP-functie, hiervoor heb je een eigen start kapitaal nodig.

  verkoop, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Delft, Vlaardingen, Rijswijk, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Hoek van Holland, Honselersdijk, Wateringen, vast werk)

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier