Middleware (Integratielaag) specialist
Kamer van Koophandel
Nederland, Utrecht
6 dagen geleden

Algemene informatie

Standplaats : Utrecht

KVK is bezig met een grote transformatie. We willen steeds verder digitaliseren en onze producten en diensten toegankelijker maken voor ondernemers.

De afdeling IT Operations staat voor een mooie uitdaging waar jij aan mee werkt. Als Middleware (Integratielaag) specialist krijg jij energie van het meedenken over oplossingen en vernieuwingen binnen KVK.

Jouw kracht

Jij houdt van het oplossen van problemen, werkt nauwkeurig, bent communicatief sterk en documenteert bevindingen. Jij weet een goede balans te vinden tussen zelf problemen oplossen en collega’s om hulp vragen.

Jij bent op zoek naar een rol voor de lange termijn om je binnen de Middleware / Integratielaag te ontwikkelen en door te groeien.

Wat we vragen

Als (Middleware)Integratielaag-team ontwikkelen, onderhouden en beheren we het Integratieplatform van de KVK. Dit platform is het hart van alle berichtenuitwisselingen tussen zowel interne als externe applicaties.

Als Middleware / Integratielaag specialist bouw je mee aan dit platform en help je met het onderhouden hiervan. Je werkt in een team en deelt graag je kennis en ideeën en staat open voor feedback.

Je bent in staat een breed assortiment aan applicaties en services te beheren die gezamenlijk onze Integratielaag vormen.

Je kan schakelen tussen verschillende applicaties en services van verschillende leveranciers. Hierbij ontgaan de verschillende security en netwerk technische aspecten jou niet.

Je bent innovatief en helpt verbeteringen te implementeren en KVK systemen veilig te houden.

Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen.

En er staat een enthousiast team voor je klaar.

En dan ook nog :

 • Een fulltime functieschaal 10 dat maximaal € 4644,- per maand bedraagt afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring;
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Shuttel vervoerskaart;
 • 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet);
 • Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling.
 • Werken voor ondernemers

  Werken bij KVK is werken voor ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KVK stimuleren we ondernemerschap. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland.

  We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers. Dit doen we zoveel mogelijk online.

  We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo'n 1400 betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang.

  Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We dagen onszelf elke keer opnieuw uit om ondernemers in Nederland vooruit te helpen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier