Technical Junior Consultant
Business & Decision
Utrecht
6 dagen geleden

Position and missions

Binnen onze technische productlijnen houden wij ons bezig met projecten op zowel Enterprise als startup niveau. Dit zorgt voor een breed scala aan expertise en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Middels het Young Professional Programma word je opgeleid tot consultant in een of meerdere van onze productlijnen, met daarbij de nodige IT- en toolkennis.

Daarnaast zal je onder begeleiding van een ervaren consultant ingezet worden bij de klant. Afhankelijk van waar je interesse en talenten liggen wordt er een plan gemaakt voor je verdere ontwikkeling.

Op basis van dat plan zal je doorgroeien als consultant in de techniek, business, analytics of projectmanagement

Advantages

Business & Decision is een strategisch business georienteerde organisatie. Een flexibele en innovatieve club met een informeel karakter, waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat.

Er is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en er wordt met aandacht gekeken naar welk pad je zelf graag wilt bewandelen in je carriere.

Als starter wordt je hierbij goed begeleid, zowel bij het werken in een nieuwe omgeving bij een klant in huis, als bij het ontdekken van waar jouw sterke punten liggen.

Je hebt een eigen inbreng in de opdrachten en de klanten waarvoor je je wilt inzetten en je komt niet in een statische rol terecht omdat er altijd oog is voor verbreding of verdieping van je vaardigheden.

Past deze vacature perfect bij jou? Kom dan eens kennismaken op ons kantoor in het hartje van Utrecht.

The company

De kwaliteit van de informatievoorziening binnen een organisatie is van essentieel belang. Beslissingen van organisaties zijn sterk afhankelijk van informatie.

Een belangrijk gedeelte van de informatie wordt verkregen uit eigen data. Business executives, die te maken hebben met uitdagingen zoals acquisitie, klantenservice, concurrentievoordeel en wet- en regelgeving, begrijpen dat het succes van hun organisatie nauw verbonden is met de kwaliteit van hun informatie.

Hoe de link tussen informatie en business succes kan worden bereikt, is voor veel organisaties een moeilijk te beantwoordenvraagstuk.

Als Business & Decision helpen wij onze klanten met vraagstukken rondom het verbeteren van de bedrijfsvoering met behulp van informatie.

Business & Decision Nederland is gespecialiseerd in het leveren van IT oplossingen en strategisch advies op het gebied van Business Intelligence, Data Management, Data Science en Business Process Management.

Wij stimuleren innovatie door het implementeren van innovatieve oplossingen met een hoge toegevoegde waarde. Dit geeft ons de kans om onszelf te onderscheiden van anderen en om in te spelen op de huidige markt.

Wij helpen onze klanten te zorgen dat informatie gaat helpen in het bereiken van concurrentievoordeel. InternationaalBusiness & Decision Nederland is een onderdeel van de Business & Decision Group.

Business & Decision is opgericht in 1992 en uitgegroeid tot een internationaal adviesbureau met ongeveer 2600 medewerkers, gevestigd in 16 landen.

Op basis van jaren internationale ervaring leveren we wat een klant nodig heeft om de informatievoorziening in het bedrijf beter te laten functioneren.

Profile

 • Maximaal 1,5 jaar werkervaring
 • HBO / WO-opleiding afgerond, met voorkeur in een van de volgende richtingen : Wiskunde, Natuurkunde, Biologie, Psychologie, Informatica, Kunstmatige Intelligentie
 • Affiniteit met programmeren; ervaring in een van de volgende programmeertalen is een pre : R, Python, SQL, SAS
 • Beschikking over een gezonde dosis doorzettingsvermogen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier