Buitendienst medewerker Afvalwater
Waternet
Amsterdam
1 dag geleden

Wat ga je doen en waar draag je aan bij?

Jouw dag is nooit hetzelfde. ’s Morgens wordt het werk verdeeld en ga je op pad. Je bent nagenoeg de hele dag buiten en je houdt je op een dag bezig met onderhoud en beheer van leidingen en huis- en kolkaansluitleidingen.

Je kunt ook ingezet worden om je collega’s te assisteren bij hun werkzaamheden buiten. Je stemt je werk op inhoud en veiligheid steeds goed af met je senior collega.

Er gaat geen dag voorbij dat je geen nieuwe dingen leert. En omdat je werkt in het afvalwater ben je niet bang voor vieze handen.

Omdat je vaak onderweg bent en op straat werkt, kom je veel in contact met onze klanten. Buiten vertegenwoordig je Waternet kundig en professioneel.

Waternet is een innovatieve organisatie en we zijn continu bezig om nog beter te worden in ons vakmanschap. Als er een product verbeterd kan worden, dan doen we dat.

We dagen ook jou uit om mee te denken over verbeteringen die we in het werk kunnen doorvoeren.

Wachtdienst lopen is onderdeel van deze functie. Je wordt in een wachtdienstrooster ingepland. Dit betekent dat je buiten de reguliere werktijden oproepbaar en inzetbaar bent.

Wil je een kijkje in onze keuken :

Welkom in het team

De afdeling Leidingwerken is verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en installeren van alle leidingen in Amsterdam, voor zowel afvalwater als drinkwater.

En het beheer van die hele watercyclus is uniek in Nederland. In deze teams werken de toppers die Waternet draaiende houden en daar zijn ze trots op! Er heerst onderling een goede sfeer.

Met een positieve en professionele houding werken we gezamenlijk aan de opdrachten. Er wordt veel waarde gehecht aan humor en aan het continu blijven leren.

De pool waar jij in komt te werken zorgt voor de Reiniging en inspectie, het onderhoud en renovatie van leidingen en huisaansluitingen op het rioleringsstelsel in Amsterdam en omliggende gemeenten.

Je komt te werken op onze locatie Spaklerweg 45.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een aantoonbaar MBO 2 werk en denkniveau
 • Je beschikt over VCA-basis certificaat of bent bereid deze te behalen
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B. Met een C of E heb je een streepje voor. Eventueel kan je bij ons je groot rijbewijs behalen
 • Je hebt kennis van het afvalwaterstelsel
 • Je hebt ervaring in reinigings- en hogedruk branche
 • Je hebt ervaring in het aanleggen en onderhouden van leidingen
 • Je kunt omgaan met computerprogramma’s
 • Je hebt aantoonbare ervaring of affiniteit met de vakgebieden binnen de watercyclus. Wij zijn enthousiast en dat verwachten we van jou ook.

  Je hebt zin in een uitdaging en in het leren van een vak bij een vooraanstaand bedrijf. Je bent niet vies van vuile handen.

  We vinden het daarnaast belangrijk dat je communicatief vaardig en klantgericht bent. Je bent flexibel en leergierig; we kunnen je breed inzetten binnen de afdeling Leidingwerken.

  Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

  Dit krijg je ervoor terug

  Als je bij Waternet werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden :

 • Max € 2.906,- (schaal 5) per maand voor 36 uur per week
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid op een vast contract
 • Maar liefst 21% van jouw maandsalaris ontvang je extra. Uit te betalen in extra vrije dagen, een opleiding of salaris
 • Voor deze fysiek zware functie, ontvang je een toeslag van € 144,- bruto per maand
 • Je krijgt een toeslag wachtdienst van € 134,97 per maand (1 x per 8 weken) of € 269,95 per maand (1 x per 4 weken)
 • Omdat je veel onderweg bent krijg je vergoeding van € 5,26 bruto per dag
 • Een ruim opleidingsbudget van € 6.000,- voor jou persoonlijk
 • 100% reiskostenvergoeding
 • Een pensioenfonds via het ABP
 • Werken bij Waternet

  Bij Waternet werk je met een uniek product : water. Samen met zo’n 2000 collega’s zorgen we voor veilig drinkwater, schone grachten, rivieren en droge voeten.

  Waternet werkt met de nieuwste technieken en is bijna 100% klimaatneutraal. Bij ons werken echte vakmensen : van dijkinspecteur tot dataspecialist en van techneut tot teamleider.

  Al deze betrokken medewerkers maken Waternet samen tot een werkgever waar je jezelf kan zijn. Wij stimuleren je om elke dag een stukje beter te worden.

  Je vindt dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen bij onze eigen Waternet Academie.

  Wij vragen onze nieuwe medewerkers om een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier