Bijrijder Belader bij Twente Milieu
Twente Milieu
Enschede
3 dagen geleden

Bijrijder Belader bij Twente Milieu Enschede

Ben jij op zoek naar een baan in de open lucht waarbij je met een gezellig team bijdraagt aan een schoon Twente? Voor Twente Milieu zijn wij op zoek naar meerdere kandidaten die als bijrijder / belader op locatie Enschede aan de slag willen.

Spreek dit jou aan? Lees dan snel verder!

Over het bedrijf

Twente Milieu is bij veel Twentenaren bekend van het ophalen van huisvuil. Wat velen echter niet weten is dat ze ook op andere gebieden actief zijn.

Denk hierbij aan onder andere het beheer van verkeerslichten en het onderhoud van riolering.

Twente Milieu is een organisatie met ambitie. Zij streven naar een afvalloze maatschappij in 2030.

Wij bieden een uitdagende baan binnen een organisatie die vooruit wil. Je krijgt de gelegenheid om daar je steentje aan bij te dragen en onderdeel te zijn van een organisatie met een informele, mensgerichte sfeer die bouwt aan haar toekomst.

Wat wordt er van je verwacht

Als belader achter de vuilniswagen bij Twente Milieu help je mee bij het inzamelen van afval. Het trekken van de containers is soms best zwaar, dus fysiek fit zijn is belangrijk.

Tevens kun je ingezet worden als gastheer op de afvalbrengpunten. Op de afvalbrengpunten help je inwoners hun afval goed te scheiden.

Wat zoeken wij

 • Motivatie : het allerbelangrijkste vinden wij dat jij er veel zin in hebt. De rest komt vanzelf;
 • Klantvriendelijkheid : elke inwoner van Twente is jouw klant;
 • Beschikbaarheid : minimaal 3 diensten per week;
 • Flexibiliteit : het kan voorkomen dat er een aantal dagen geen werk is bij Twente Milieu als belader, maar 4 Minutes heeft bijna altijd vervangend werk voor deze dagen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Locatie : je woont in of rondom Twente.
 • Wat bieden wij

  4 Minutes biedt een baan met toekomst. Als eerste leverancier van Twente Milieu bieden wij minimaal 6 beladers jaarlijks de kans om op kosten van 4 Minutes hun rijbewijs C te halen en door te stromen naar de functie van chauffeur-belader.

  Je kunt tussen 07.30 tot 22.00 uur op verschillende locaties worden ingezet. Het uurloon als belader is minimaal €11,51 bruto (vanaf 21 jaar).

  Ook komen er werkzaamheden voor op zaterdagen en zon- en feestdagen.

  Wij beschikken over uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Afval & Milieu Services. Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket aan overige arbeidsvoorwaarden en bedrijfsregelingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier