Verkoopmedewerker Parttime
Ikea
Haarlem, Netherlands
5 dagen geleden

Candidate Profile Jij gaat van nature graag met mensen in gesprek. Helpen en meedenken is iets waar jij blij van wordt. En daar wil je iets mee doen! Gelukkig voor jou én voor ons is er de functie van bijbaan verkoopmedewerker IKEA Haarlem.

Dat doe je 20-24 uur per week, in verschillende diensten.

Een werkplek waar je je thuis voelt

Voor je het weet is het alweer tijd om naar huis te gaan. Zó snel kunnen jouw werkdagen gaan. Enerzijds door de drukte, anderzijds door de gezelligheid van jouw team.

Je voorziet klanten van passende woonoplossingen en je houdt er rekening mee dat je de hele tijd op je benen staat. Je gaat 24 uur per week bij ons aan de slag, voornamelijk op doordeweekse avonden, weekenddagen en tijdens vakanties.

Ook krijg je 2 blokdagen per week, daarmee kan je tussen maandag en vrijdag 2 dagen kiezen waarop je niet ingeroosterd wordt.

Het rooster ontvang je elke keer 4 weken van tevoren. Verder :

 • heb jij een belangrijke rol in de klantbeleving door onze klanten van het juiste advies voorzien én help je jouw collega’s waar nodig.
 • zorg je ervoor dat de afdeling er áltijd netjes en opgeruimd uitziet. Ook als het ontzettend druk is.
 • is het jouw taak dat de prijskaartjes van de verschillende artikelen kloppen, showroommodellen er netjes bijstaan en zo nodig worden vervangen of aangepast.
 • Dit is IKEA

  Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland.

  En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen.

  Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve verandering realiseert in de samenleving.

  Daarom zeggen we ook : We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.

  Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. We groeien samen : jij als persoon én professional met je team.

  De afdeling waar jij komt te werken bestaat uit de Showroom op de eerste verdieping en Woonaccessoires op de begane grond.

  We weten natuurlijk al dat jij blij wordt van woninginrichting en we willen jou nóg blijer maken. Daarom kijken we samen tijdens het sollicitatiegesprek bij welke afdeling jij het beste tot je recht komt.

  Of zoals Wilan, teammanager Sales het zegt : Doordat we ons als team écht gezamenlijk inzetten voor de beste klantbeleving is het werken bij IKEA oprecht heel leuk.

  We hebben hechte teams en iedereen staat voor elkaar klaar, ongeacht de functie.

  Dit ben jij

  Een échte enthousiasteling. Met veel energie loop jij door de winkel en zie je precies welke klanten hulp nodig hebben. Daardoor ben jij hen vaak nét een stapje voor waardoor je direct duidelijk maakt dat je graag helpt, luistert en meedenkt.

  Wat je nog meer nodig hebt :

 • goede kennis van de Nederlandse taal en daarnaast kan jij je redden in het Engels.
 • inzicht in verschillende computerprogramma’s. Je hoeft onze interne systemen niet te kennen maar kan hier wél makkelijk je weg in vinden.
 • weinig of veel werkervaring : het maakt ons niet uit, alles is te leren.
 • Goed voor onze aarde én voor jou

  Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou.

  Start als bijbaan verkoopmedewerker en krijg op basis van een 20-24-urige werkweek :

 • als je 21 jaar of ouder bent, verdien je een basis salaris van €11,58 per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Inclusief vakantiegeld én dertiende maand komt dit neer op een uurloon van €13,47 per uur.
 • Standaard wordt je vakantiegeld in mei uitbetaald en de 13e maand in december, maar je kunt er voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.

 • wanneer je in de avond of in het weekend werkt een extra toeslag boven op het basissalaris. Dit is minimaal 25% en kan oplopen tot maximaal 100% toeslag.
 • 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland. Zodra je proefperiode voorbij is natuurlijk.
 • de reiskosten voor het openbaar vervoer volledig vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming voor de gemaakte reiskosten.
 • diverse regelingen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan transitieverlof en gelijk geboorteverlof ongeacht de samenstelling van je gezin.
 • Want bij IKEA vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn.

 • eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
 • Met kleine stappen een groot verschil

  Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Solliciteer nu, daarna :

  1.bellen we je binnen 3 werkdagen voor een korte kennismaking.

  2.heb je een kennismakingsgesprek met een van de Teammanager Sales

  3.hoor je binnen 7 dagen of je bent aangenomen!

  Heb je nog vragen? Over de vacature of de sollicitatieprocedure? Laat het Elsa Rodrigues, Recruitment en Sourcing Specialist weten via 0610083705 of elsa.

  rodrigues1 ingka.ikea.com . Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA Workfamily

  Waarom je van ons zult houden

  Vanuit de diepe Zweedse bossen, hebben we onze cultuur en waarden verspreid over de wereld. Onze basis komt vanuit onze schitterende woninginrichtings-produkten en oplossingen, gemaakt met respect voor onze aarde, die miljoenen consumenten bereiken.

  Wij kunnen dit doen door onze fantastische medewerkers die op alle fronten verschillend zijn maar die de passie voor woninginrichting gemeen hebben.

  Wij dragen allemaal bij vanuit onze unieke persoonlijkheden en we willen samen groeien en ontwikkelen. Onze visie "een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen" inspireert en leidt ons bij alles wat we doen. Dat is IKEA.

  Wat ons met elkaar verbindt

 • Onze waarden leven
 • Bijdragen door helemaal jezelf te zijn
 • Een passie voor woninginrichting
 • Ontwikkelen door in het diepe te springen
 • De tijd van je leven!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier