Uitvoerder
Eminent
Nijmegen, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Jij bent de regisseur op de bouwplaats en zorgt voor een duidelijke communicatie en verbinding tussen de betrokken partijen.

Je houdt je bezig met het samenstellen en bewaken van de planning, zorgdragen voor een efficiënte personeelsbezetting, leidinggeven aan de betrokken bouwarbeiders, bespreken van de voortgang en het uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Bovendien zorg je ervoor dat er een sterk en succesvol team staat, dat plezier heeft met elkaar en goed op elkaar is ingespeeld.

De dagelijkse leiding is in jouw handen. Jouw enthousiasme en gedrevenheid stralen op de teamleden af. Hen coachen en stimuleren om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen, is helemaal jouw ding.

Zo weet je met jouw dreamteam onze opdrachtgever positief te verrassen. Samen met hen zorg jij voor een succesvol project.

Dit alles doe je binnen een gezellige en innoverende multidisciplinaire organisatie. Een bouw- en ontwikkelingsonderneming met vestigingen in Arnhem en Nijmegen.

Interesse? Neem contact op met Lars Verbakel, 06 - 39 87 27 11, l.verbakel eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Aantal jaren aantoonbare ervaring als uitvoerder;
 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding richting bouw;
 • Ervaring met het lezen van bouwtekeningen;
 • Communicatief ben je vaardig, zowel in woord als geschrift;
 • Rijbewijs B.
 • Bedrijfsomschrijving

  Als uitvoerder kom je te werken op één of meerdere projectlocaties verspreid over het land. In overleg met Hoofd Uitvoering wordt bepaald op welk project jij komt te werken.

  Hierbij wordt rekening gehouden met type project, jouw ervaring, planning en reistijd.Onze opdrachtgever staat voor samen’.

  Het samen oppakken van uitdagende projecten met collega specialisten. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis.

  In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

  Ze nemen hun klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een marktconform salaris tussen de €3200-€4200 bruto op basis van een fulltime werkweek;
 • Een uitdagende functie waarbij je ongekend veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden : wij als Eminent staan erom bekend dat wij veel investeren in ons personeel. Dat betekent bijvoorbeeld dat we opleidingen, trainingen en cursussen aanbieden die professionals helpen bij het waarmaken van ambities.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier