Ervaren projectleider
Inbo
Amsterdam
3 dagen geleden

Ervaren projectleider

Wij zijn op zoek naar een energieke en ervaren projectleider.

Inleiding

Wij zoeken een energieke en ervaren projectleider die met ons samen wil werken aan het realiseren van bijzondere, gezonde en vooral prettig leefbare gebouwen.

De bewoners en gebruikers die in deze gebouwen gaan wonen, werken en leven staan voor ons altijd centraal. Gebouwen met Social Impact.

De circulaire economie speelt een steeds belangrijkere rol in de keuzes die we maken in onze projecten en onze bedrijfsvoering.

Daarbij zoeken we graag de samenwerking met andere partijen.

Wat ga je doen?

Als schakel tussen de architect en uitvoerende partijen maak jij plannen scherper, haalbaar en uitvoerbaar. Jij zet je bouwtechnische kennis, vakmanschap, gevoel voor esthetiek en gezond verstand in om een diversiteit aan architectuurprojecten te leiden en richting te geven.

De projecten waaraan je gaat werken zijn verschillend van seriematige woningbouw tot complexe hoogbouwprojecten en van een school tot een gemeentehuis.

Hierbij zorg jij voor overzicht, je wilt het beste resultaat en kijkt kritisch naar wat er de deur uit gaat. En je stimuleert anderen hetzelfde te doen.

Je bent nieuwsgierig en brengt energie en enthousiasme in jouw team.

In jouw projecten ben je de spin in het web. Voor jouw opdrachtgever de rots in de branding. Je bent voorbereid en komt jouw afspraken na.

Met jouw bouwkundige kennis én inzicht in het ontwerp- en bouwproces dwing je respect af. Je coördineert intern het projectteam om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Kortom, je brengt rust. Daarnaast ben je in staat te schakelen tussen meerdere projecten tegelijk. Met creativiteit en daadkracht creëer je nieuwe kansen en bedenk je voor elk probleem een oplossing.

Daarmee lever je in alle fasen van een project toegevoegde waarde. Je doet je werk met plezier en dat straal je uit.

Wie ben je en wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde bouwkunde opleiding (HBO).
 • Je hebt 5 jaar ervaring als projectleider.
 • Je hebt ervaring met werken aan meerdere grote projecten tegelijkertijd. Met jouw coördinerende kwaliteiten weet je rust en structuur te brengen.
 • Je bent bekend met de nieuwste technieken en software (BIM, Revit, Dynamo, Solibri en VR) en krijgt de ruimte jezelf hier verder in te ontwikkelen.
 • Je bent onderdeel van een deskundig team van bouwkundigen en architecten.
 • Je denkt een stap verder en zorgt voor de maakbaarheid van een project.
 • Je wilt samen met het team het beste resultaat neerzetten.
 • Je beschikt over de juiste balans tussen werk en privé.
 • Je bent nieuwsgierig en ambitieus.
 • Je bent communicatief vaardig en ondernemend.
 • Je hebt een oplossingsgerichte benadering en houdt van aanpakken.
 • Wat bieden we je?

  Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten en de InboAcademie.

  Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amsterdam als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier