Vakantiekracht
Actief Werkt
TERNEUZEN, NL
5 dagen geleden
 • Ben jij al aan het sparen voor de zomer? Of voor een te gekke gadget? Ben jij op zoek naar een vakantiebaan? Wij zoeken jou! En een echte zomerknaller;
 • jij maakt iedere week kans op een dubbel salaris!

  We hebben voor iedereen wel wat. Of je nou houdt van :

  Binnen of buiten werken, staand of zittend werk, vroeg of laat beginnen, alleen of in een team werken

  We hebben bijvoorbeeld de volgende vacatures voor je :

  Magazijnmedewerker

  Ik snap dat alle functies je laten duizelen. No worries! Wanneer je op deze vacature reageert, dan nemen wij contact met je op.

  We zullen je uitnodigen voor een gesprek op onze vestiging. Dan bespreken we wat jouw wensen zijn en kijken we welke vacature het best passend is voor jou.

  Wat vragen wij van je :

  Om in aanmerking te komen voor vakantiewerk, voldoe je in ieder geval aan de volgende eisen :

 • Je bent 16 jaar of ouder.
 • Vakantieplannen? Geen probleem als je maar tussen, juni en september, 4 weken achter elkaar beschikbaar bent.
 • Wat wij jou bieden :

  Als vakantiekracht bij Actief Werkt! maak je de gehele zomer kans op een dubbel weeksalaris! Wait what? Je leest het goed, iedere week van juni t / m augustus maken wij de winnaar bekend.

  Dat is nog eens lekker bijverdienen

  Het loon verschilt per functie. Je wordt ingeschaald volgens het cao van de opdrachtgever. Ook dat bespreken we op de vestiging! Dan vertellen wij je ook meer over de vergoeding van reiskosten en eventuele andere vergoedingen of toeslagen.

  Ben jij gestopt met school, straks klaar met je examens of heb je wellicht een tussenjaar? Dan komen wij graag met jou in contact en gaan wij samen met jou op zoek naar een leuke vakantiebaan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier