Customer Solutions Expert Witgoed 38 uur
Media Markt
Rotterdam, Netherlands
3 dagen geleden

Vacatures

Customer Solutions Expert Witgoed 38 uur

MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop.

Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden.

Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent : met plezier willen winnen!

Taken & verantwoordelijkheden :

Als Customer Solutions Expert Computer ben je verantwoordelijk voor de verkoop en presentatie van onder andere witgoed (bijv.

magnetrons, wasmachines, koelkasten, vriezers en afwassystemen). In de winkel benader je klanten actief en helpt hen op vriendelijke wijze.

Je verkoopt, adviseert en biedt uitstekende service. Je benadert klanten actief en geeft deze gedegen productinformatie.

Je springt goed in op de wensen van de klant en samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een geordende afdeling en zorg je voor een prettige winkel-

en werksfeer. Je zorgt voor het aanvullen, presenteren en prijzen van de producten op de afdeling. Door jouw overtuigingskracht, service gerichtheid en natuurlijk gevoel voor sales gaat ieder klant meer dan tevreden te winkel uit! Targets met de daaraan gekoppelde bonusregeling vormen voor jou een extra stimulans om net dat stapje verder te gaan waarbij de wensen van je klant uiteraard altijd centraal blijven staan.

Een klant aanspreken op een andere afdeling draai jij je hand niet voor om.

Profiel :

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal 1 jaar winkelervaring in een verkoop of service gerichte organisatie.
 • Minimaal VMBO werk- en denkniveau.
 • Je bent representatief en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Aantoonbare affiniteit met mobiele telefoons, netwerken, breedband, tablets, digitale televisie etc.
 • Flexibele inzetbaarheid.
 • Een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid waarmee je bijdraagt aan een goede sfeer in de winkel. Jij staat liever voor de balie dan erachter, klanten komen voor jou terug!
 • Ervaring binnen verkoop van consumenten elektronica is een belangrijke pre!
 • Interesse?

  Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt -

  Saturn zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld.

  Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness en korting op verzekeringsproducten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier