Junior 3D-ontwerper waterkeringen / waterveiligheid
Arcadis
Arnhem, Netherlands
37 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als junior ontwerper maak jij ontwerpen binnen onze waterveiligheidsprojecten. De werkzaamheden omvatten het maken van dijkontwerpen in AutoCAD en Civil3D en het begeleiden van onze buitenlandse collega’s op onze projecten.

Dit betreft studies zoals dijktoetsingen en concrete dijkverbeteringsprojecten. In het ontwerp komen alle aspecten binnen een project samen, onder andere : waterveiligheid, waterbeheer, ecologie, beheer en onderhoud, conditionering, en alle raakvlakken ertussen.

Dit zorgt voor een dynamisch proces waarin jij, gebruikmakend van een werkmethodiek waarbij in een 3D Bouw Informatie Model (ofwel BIM) integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines, een belangrijke rol speelt.

Je werkt voor een breed scala aan publieke en private opdrachtgevers, waarbij het werk voor de aannemerij sterk groeiende is.

Enkele spraakmakende projecten waaraan we de laatste tijd werken of gewerkt hebben, zijn :

 • Ontwerp en uitvoering dijkversterking Texel. Jelle van Zuijlen, junior specialist, schreef hierover een blog;
 • Ontwerp en uitvoering van de uitbreiding Zeesluizen IJmuiden ( OpenIJ’);
 • Ontwerp dijkversterking Markermeerdijken;
 • Planstudies Waterschap Limburg.
 • We hebben een grote groep van bevlogen dijkspecialisten, die in teams zijn verdeeld over de vakgebieden waterbouw en -keringen.

  Je dagelijkse werkomgeving bestaat uit een team van dijkspecialisten, dat zich primair bezighoudt met waterkeringen. Dit team geniet landelijke bekendheid door haar hoge kennisniveau.

  In het grotere geheel maak je onderdeel uit van de adviesgroep Waterveiligheid van circa 40 mensen.

  Ben jij de ontwerper die jouw vleugels verder wilt uitslaan, word dan onze nieuwe collega!

  Wat vragen wij?

  Voor deze vacature zoeken wij een junior collega die voldoet aan de volgende eisen :

 • afgeronde mbo en / of hbo opleiding op het gebied van civiele techniek of waterbouwkunde; geïnteresseerden met een andere relevante studierichting worden ook uitgenodigd om te reageren;
 • Je hebt (stage)ervaring en / of relevante kennis op het gebied van ontwerpen in AutoCAD en Civil3D van waterkeringen is een sterk pre;
 • als je recent bent afgestudeerd op het gebied van waterkeringen nodigen wij jou ook uit om te solliciteren;
 • kennis van of ervaring met Navisworks, visualisaties, GIS-systemen, BIM, Systems Engineering, databases, programmeren zijn eveneens een pre;
 • klantgericht, ondernemend en praktisch;
 • leergierig, flexibel en zelfstandig, maar wel gericht op samenwerking en het behalen van (gezamenlijk) resultaat binnen en buiten het team;
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden als ook de beheersing van de Nederlandse taal en daarmee in staat om ontwerpen goed onder woorden te brengen in rapporten;
 • goede beheersing van de Engelse taal.
 • Wat bieden wij?

  Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancy-organisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Met de toepassing van onze marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten.

  Onze missie daarin is : improving quality of life. Daarbij staan duurzaamheid en diversiteit hoog in het vaandel. Eveneens onze wereldwijde rol in watermanagement.

  Een korte samenvatting van onze Nederlandse kracht op dat gebied wordt getoond in dit filmpje.

  Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten.

  Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers ontwikkelprogramma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project.

  Lees ook de blogs van jonge Arcadianen over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier