Teammanager Cardiologie (24 uur)
Nij Smellinghe
Drachten, Netherlands
8 dagen geleden

Teammanager Cardiologie (24 uur)

Wij zijn op op zoek naar een

Teammanager Cardiologie (24 uur)

Deze vacature ontstaat door de organisatieontwikkeling van de ZVE ’s en heeft als doel het realiseren van de juiste voorwaarden voor de kwaliteit van de te leveren zorg en dienstverlening, een efficiënte werkorganisatie en verdere (professionele) ontwikkeling van de medewerker en teams.

Kortom, een teammanager met organisatietalent!

Als Teammanager houd je het overzicht over de activiteiten van en teamrollen binnen de verschillende interdisciplinaire teams die je aanstuurt.

Je bent aanspreekpunt en partner van de medisch specialisten die zijn verbonden aan je team en samen zorgen jullie voor optimale condities voor patiëntenzorg en het halen van doelen en resultaten.

Je brengt daarbij balans in het evenwicht tussen de belangen van je team en die van de patiënten en je ketenpartners. Je bent scherp in sturing op resultaat en financiën.

Je analyseert en bewaakt daarbij de realisatie van productieafspraken en het afdelingsbudget en stuurt waar nodig bij. Je zorgt dat je medewerkers het te voeren beleid kennen, uitdragen en verder ontwikkelen.

Je voert het personeelsbeleid uit en richt je daarbij op ontwikkeling.

Als vernieuwende leider kenmerkt je leiderschapsstijl zich doordat je en in staat bent ruimte te geven en te coachen en waar nodig te sturen en kaders te stellen.

Vanuit een ontwikkelopdracht faciliteer je zowel individuele medewerkers als teams in hun volgende stap richting eigen regie voeren, zelforganisatie en professioneel leiderschap.

Je doet dit door medewerkers zoveel als mogelijk vanuit hun talenten te laten werken.

Op basis van de ontwikkelingen in je omgeving en je teams lever je een actieve bijdrage aan de operationele beleidsontwikkeling van de ZVE.

Je bent voor ons een serieuze kandidaat wanneer je een Hbo-opleiding en relevante kennis van het primaire proces hebt. Je kunt goed plannen, organiseren en afstemmen.

Je beschikt over aantoonbare managementvaardigheden in het aansturen van interdisciplinaire teams. Je beschikt over lef en daadkracht.

Je bent in staat om het overzicht te bewaren. In relatie tot je team stel jij je dienend en ondersteunend op. Afhankelijk van de situatie kies je ervoor om kartrekker en aanvoerder te zijn.

Je bent oprecht geïnteresseerd in je medewerkers en kunt hun talenten ontdekken, herkennen en stimuleren. Door deze te benutten en de samenwerking hierop in te richten, vergroot je het probleemoplossend vermogen van je medewerkers en je team.

Met een positieve invloed op het energieniveau en de creativiteit van je medewerkers en op de onderlinge samenwerking. Zo weet je samen met je team een herkenbare bijdrage te leveren aan het verbeteren van de zorg (-processen).

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een vaste baan, maar we starten met een jaaraanstelling. Jouw kans : een duidelijke en vernieuwende bijdrage leveren aan de ziekenhuiszorg van de toekomst.

Het bruto jaarsalaris is bij een fulltime dienstverband maximaal € 54.834,- (FWG 55 inclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering).

Het is goed werken in Nij Smellinghe : professionele collega’s, fijne werksfeer en een drive om het beter te doen voor de patiënt.

Meer weten? Neem dan contact op met Gerda Woudstra, tel. 0512-58118.

Zie jij dit helemaal zitten en heb je affiniteit met RoZ? En heb je zin om samen met een mooi team de ZVE naar een hoger plan te tillen?

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via onderstaande button! Je kunt reageren tot en met 29 juli 2018 .

Omdat veiligheid en vertrouwen belangrijk zijn in ons ziekenhuis, vragen we alle nieuwe collega’s om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

Dit is een voorwaarde voor aanname.

Print deze vacatureSolliciteer nu

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier