(Persoonlijk) Begeleider MBO 3 EVB - Fridtjof Nansenstraat 14, Arnhem
Siza
Arnhem, NL
1 dag geleden

Siza ondersteunt op demomenten dat het nodig is. Hoe we dat doen, varieert van een duwtjein de rug tot 24-uurs zorg in een woonvoorziening.

En vandagbesteding op een activiteitencentrum tot het helpen vinden vaneen betaalde baan. In onze zorg- en dienstverlening dagen we mensenuit om hun grenzen te verleggen, als dat kan.

En als innovatie entechniek daarbij kunnen helpen, maken we daar dankbaar gebruikvan.

Functiebeschrijving

De ouder wordende cliënt een zo goedmogelijke dag bezorgen.

Wanneer jij 'smorgens je dienst begint kijk je of er in de nacht bijzonderhedenzijn geweest en start je met de zorg. Je wekt Trudy en gaat met dehanden op de rug' begeleiden.

Een andere cliënt, Freek, maaktgebruik van een tillift en heeft volledige overname in zorg nodig.Hiertussen kun jij goed schakelen en de client het tempo latenbepalen.

Elke dag is een andere dag, daar weet jij op in tespringen. Door bijvoorbeeld van een maaltijd iets bijzonders temaken, een klein moment van aandacht te geven.

Omdat het om eenouder wordende groep cliënten gaat is afwisseling van rust enactiviteit belangrijk, dat doe je door goed te observeren en hetwelzijn van de cliënt in het zicht te houden.

Wanneer jepersoonlijk begeleider bent, organiseer je de zorg voor een aantalvan de cliënten. Je overlegt in de zogenaamde driehoek : cliënt(vertegenwoordiger), gedragsdeskundige en persoonlijkbegeleider.

Jullie stellen de zorg die de cliënt nodig heeft vast.Tevens organiseer je multidisciplinaire overleggen met bijvoorbeeldde AVG-arts, fysiotherapeut, dagbesteding enzovoort.

Dat allesbreng je samen in een zorgplan en legt dit uit aan je collegateamleden en coacht hen daar eventueel in.

Als begeleiderondersteun je ook de persoonlijk begeleiders. Bijvoorbeeld doorgegevens aan te leveren voor een zorgplanbespreking en mee tedenken in de zorg rondom de cliënt.

Daarnaast wordt opde woning, wanneer nodig, palliatieve zorg geboden, samen metverwanten, mantelzorgers en vrijwilligers.

Doelgroep

Met wie ga jijwerken?

Op de Fridtjof Nansenstraat 14 wonen twaalf ouderecliënten met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijkebeperking, die veelal intensieve begeleiding en / of verzorging nodighebben.

Er is veel aandacht voor alle aspecten die het ouder wordenmet zich meebrengt. Daarnaast kan het ook een dynamische groepzijn! Een aantal cliënten hebben dagbesteding op het AC dat oploopafstand is.

Daarnaast krijgt een aantal cliënten dagbestedingaan huis, geboden door het AC.

Hetteam

Zelfstandigmet oog voor elkaar

Het is eenzelfstandig en standvastig team waarin gebruik wordt gemaakt vanelkaars kwaliteiten. Het gezamenlijke organiseren van de zorg gaatin overleg en er wordt van een ieder inbreng verwacht.

Je veiligvoelen in het team is belangrijk, naast het elkaar feedback kunnenen willen geven zien de verschillende collega's elkaar echt en iser betrokkenheid.

Het team heeft een groot gevoel voor humor enhebben veel lol! Zowel naar elkaar als naar decliënten.

Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (minimaal niveau 3 voorbegeleider, minimaal niveau 4 voor persoonlijkbegeleider) , bijvoorbeeld VerzorgendeIndividuele Gezondheidszorg (VIG), Maatschappelijke Zorg (MZ) en / ofVerpleegkunde .

Je voelt je thuis in het begeleiden, maarook in het zorg bieden. Je kunt verschillende begeleidingsstijleninzetten en weet wat bij de cliënt past.

Je werkt graag samen, kuntfeedback geven en ontvangen en houdt van openheid in een team. Ookben je bereid, indien nodig, verschillende verpleegtechnischehandelingen te leren, en wil je palliatieve zorgverlenen.

Wanneer jij een kei bent in het praktischgoed organiseren van de zorg, daarbij cliëntvolgend bent, wie weetword jij dan wel onze nieuwecollega!

Werken bij Siza

Wat kunnen we voor jebetekenen?

Na het kennismakingsgesprek draai je een dienstmee. Is de klik wederzijds dan stap je dit avontuur in voor eenbepaalde tijd, met de intentie tot een vastcontract.

De arbeidsvoorwaarden zijn conformgehandicaptenzorg schaal 35 (begeleider) of schaal 40 (persoonlijkbegeleider) en bevat de volgende voordelen voor jou :

Dertiende maand : eindejaarsuitkering van 8,33%

144vakantie-uren en 57 PBL-uren (op basis van fulltime)

Enverder :

Fiscaal voordeel bij aankoop fiets, computer ofweekendje weg

Wil je door ontwikkelen? We bieden voldoende ruimtevoor groei, zowel persoonlijk als in carrière! Zo voorziet Siza jouin de nodige trainingen, seminars maar ook loopbaan coaching envitaliteitsprogramma's zijn beschikbaar voor jouwontwikkeling.

We zijn op zoek naar mensen die in vast dienstwillen komen van Siza, niet opZZP-basis.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier