Zij
Koraal
West-Brabant
6 dagen geleden

Koraal Onderwijs Het Driespan is altijd op zoek naar talent en ambitie! Wij zoeken mensen met affiniteit met onze bijzondere doelgroep, die zich met enthousiasme willen inzetten voor onze leerlingen, leerlingen met vaak complexe problematiek.

Deze doelgroep onderwijs bieden wat tegemoet komt aan de verschillende behoeftes en onderwijshulpvragen vinden wij het mooiste en meest dankbare dat er is.

Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling, ongeacht de complexiteit van de problematiek, de ruimte krijgt om uniek te zijn en zich te ontwikkelen om positief krachtig in de maatschappij te staan.

Denk je hier net zo over als wij en wil je alvast aan de slag op een van onze scholen terwijl je hiernaast studeert? Dan zoeken wij jou als zij-instromer!

Koraal Onderwijs Het Driespan

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en / of psychiatrische stoornis.

Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom.

Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling.

Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten! Meer weten? Kijk dan op

Wie ben jij :

 • Je hebt minimaal een hbo-bachelordiploma;
 • Je hebt je georiënteerd op het werken in het (speciaal) onderwijs en hebt grote affiniteit met onze doelgroep (cluster 4), uit eerdere werkervaring is een pré.
 • Je hebt bij voorkeur aantoonbare werkervaring met kinderen / jongeren;
 • Je hebt uitstekende Nederlandse taalvaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Je bent enthousiast, positief ingesteld, je hebt doorzettingsvermogen en een sterke persoonlijkheid.
 • Wat krijg je :

 • De mogelijkheid om direct als leerkracht in het primair onderwijs te gaan werken en binnen twee jaar tijd een getuigschrift van bekwaamheid te behalen.
 • Salariëring conform CAO-PO.
 • Uitzicht op een vaste baan als docent en doorgroeimogelijkheden binnen onze stichting na je studie.
 • Volledige vergoeding van de studiekosten.
 • Begeleiding en coaching door ervaren leerkrachten.
 • Een prettige werkomgeving met betrokken, enthousiaste collega’s.
 • Informatie

  We snappen dat je meer wilt weten of wil vragen! Dit kan door te bellen met Charlaine van Schendel, Corporate Recruiter Het Driespan via telefoonnummer 06-13 71 78 52.

  Enhousiast?

  Leuk! Stuur dan jouw CV en motivatiebrief, waarin jij aangeeft waarom jij graag als zij-instromer bij ons wilt werken, via de sollicitatiebutton!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier