Voeger Almelo
Attract Uitzendbureau BV
Almelo, NL
10 dagen geleden

De dagelijkse werkzaamheden van een voeger bestaan uit het zelfstandig aanbrengen van voegen in nieuw metselwerk of het herstellen van aangetast (snij) voegwerk in oud metselwerk.

Ook het uitkappen van bestaande voegen, het reinigen van muren en het impregneren van muren behoren tot de taken van de voeger.

De werkzaamheden vinden afwisselend plaats in nieuwbouwprojecten en restauratieprojecten.

Functieeisen

 • Ervaring in de functie van voeger+ Voldoende motivatie om het vak te leren+ In het bezit van rijbewijs is een pre+ In het bezit van een VCA certificaat is gewenstWij bieden je een baan als voeger.
 • Mocht je nog geen ervaring hebben dan bieden we ook de mogelijkheid om dit vak te leren. Wanneer je het voegen helemaal in de vingers hebt is de kans groot dat je een vast contract ontvangt.

  Wij bieden je een aantrekkelijk salaris conform cao.Word jij enthousiast van deze vacature in Rijssen? Dan komen wij graag in contact met jou! Laat je gegevens achter via onze website of bel naar 0546-491616.

  Arbeidsvoorwaarden

  Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier