Testautomatiseerder
sQout
Utrecht, NL
1 minuut geleden

Profiel Testautomatiseerder

Wat ga je doen?

Op een aantal voortbrengingstrajecten ben je uitvoerend of coachend actief om de volwassenheid testen op een hoger niveau te brengen op vlak van :

Performance testing in de Pipeline

Basis security activiteiten op orde incl. threat modeling

Neerzetten en verbeteren testautomation tot het juiste maturiteitsniveau o.b.v. NS standaarden (methoden en frameworks).

Weet GDPR wetgeving in test-omgeving neer te zetten conform compliance eisen.

Enige ervaring in AI Testen

Enige ervaring in Security Testen 'Zo maak je samen met ons het reizen met de trein nog beter en leuker voor onze reizigers.

Elke dag weer. De reis van morgen begint bij jou!'

Gevraagd Testautomatiseerder

Waar ben je goed in?

Weet de juiste kennis uit de communities testautomation, performance testing en security testing te vertalen naar project behoeften.

Weet je invloed skills en interpersoonlijke vaardigheden zo in te zetten dat je de teams meeneemt.

Hebt een bewezen trackrecord op tenminste twee van de hierboven genoemde expertisegebieden, je bent bereid de derde je eigen te maken.

Uitgebreide ervaring in DevOps / Agile Scrum organisaties.

Bedrijfsprofiel Testautomatiseerder

Hier ga je werken

Testen staat binnen de NS echt op de kaart. Dit komt omdat de kwaliteitseisen aan onze IT erg hoog zijn, maar ook omdat we in staat zijn om te testen op professionele en innovatieve manier.

Als onderdeel van een NS brede testorganisatie het NS Test Competence Center (NS TCC) - heb je als testmanager beschikking over een groot scala aan methoden, technieken, tools en collega’s waarmee je in staat bent om de beste testaanpak voor de opdrachtgever en klanten te bepalen.

Deze aanpak beperkt zich zeker niet alleen tot het testen van de functionaliteit en integratie, maar ook het niet-functionele testen is erg belangrijk.

Denk hierbij aan performance en security.

De projecten die we doen bij de NS zijn uitdagend, complex en ook erg zichtbaar voor onze klanten. Dit geeft het testen een extra dimensie doordat je als testmanager in staat moet zijn om een verbindende schakel te vormen in het landschap van meerdere systemen, ontwikkelmethoden en klanten en daar de testaanpak succesvol op in te richten en uit te voeren.

Het testen is binnen de NS ondergebracht bij het NS Test Competence Center. Bij het NS TCC gaan we op professionele en gepassioneerde manier om met ons werk.

We willen alleen het beste voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier