Hartfunctielaborant, aantal uur in overleg, Nieuwegein | Utrecht en/of Woerden
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
1 dag geleden

Ben jij een gediplomeerd hartfunctielaborant? Wil je bovendien werken binnen hét toonaangevende cardiologisch centrum van Nederland?

De functieafdeling van het St Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein heeft een interessante baan voor jou én bied jou de mogelijkheid om in overleg het aantal uren per week te bepalen.

Informatie

Als hartfunctielaborant verricht je zelfstandig, óf assisteer je bij cardiografisch onderzoek ten behoeve van het vaststellen en / of vervolgen van een diagnose of therapeutische behandeling bij een patiënt.

Het gaat hierbij zowel om klinische als poliklinische behandelingen. Deze bestaan bijvoorbeeld uit : ECG, holter, en / of ERGO onderzoeken.

Je werkt volgens vaste protocollen en onder supervisie van de cardiologen. Het is jouw taak om patiënten voorlichting te geven over én voor te bereiden op het onderzoek.

In deze veelzijdige functie werk je in dagdiensten.

Arbeidsvoorwaarden :

Wij bieden jou een afwisselende baan in een organisatie in beweging. Van ons mag je zelf aangeven voor hoeveel uur per week je een dienstverband wilt aangaan, maar met een minimum van 24 uur / week.

Misschien werk je al in een ander ziekenhuis en wil je je uren uitbreiden. Dat kan ook.

Je salaris is conform de CAO ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG 45, maximaal € 2.960,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Wij bieden je verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, een dertiende maand en goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Functie eisen :

Je bent een professionele, enthousiaste hartfunctielaborant die zijn / haar vak verstaat. Je hebt een patiëntgerichte en zelfstandige werkhouding en goede communicatieve vaardigheden.

Flexibiliteit ten aanzien van de diensten, het tonen van initiatief en het meedenken over nieuwe ontwikkelingen zijn essentiële eigenschappen.

Je bent stressbestendig en servicegericht en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Naast een oplossingsgerichte houding beschik je over educatieve en communicatieve vaardigheden en heb je een analytisch denkvermogen.

Voor deze functie vragen wij het volgende :

 • Diploma hartfunctielaborant
 • Aantekening ergometrie (gewenst)
 • Relevante werkervaring is een pre
 • Bij interesse in deze vacature :

  Informatie over de inhoud van deze vacature is verkrijgbaar bij Maarten van Erkel, teamhoofd hartfunctie afdeling, 06 5274340.

  Solliciteren

  Wij ontvangen je gemotiveerde sollicitatie graag direct via de sollicitatiebutton. Zolang de vacature zichtbaar is op onze website kun je reageren.

  Wil je eerst een dagje meelopen? Dat kan! Neem contact op met Maarten van Erkel om hiervoor een afspraak te maken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier