ANIOS Interne Geneeskunde
ETZ
Tilburg, NL
4 dagen geleden

Jouw uitdaging

Als ANIOS interne geneeskunde werk je als zaalarts op de afdelingen interne geneeskunde, longgeneeskunde, geriatrie en / of Maag-Darm-Lever(-MDL)-ziekten.

Je kan je voorkeur voor een van de specialismen doorgeven door middel van een profielkeuze. Je werkt ook als zaalarts op onze SEH om patiënten van bovengenoemde specialismen te zien.

Na een inwerkperiode ga je participeren in het rooster van de hierboven genoemde afdelingen en de SEH voor avond-, nacht- en weekenddiensten.

Je werkt continue onder supervisie van internisten, MDL-artsen, longartsen en geriaters. Die supervisie draagt bij aan jouw doorlopende ontwikkeling als professional en heeft daarnaast een controlerende functie.

Ik wist meteen dat ik hier veel zou leren. De persoonlijke begeleiding van de specialisten is heel goed! En als topklinisch ziekenhuis biedt het ETZ mij veel mogelijkheden. Niels, ANIOS (25)

Benieuwd naar hoe de praktijk er uit ziet?

Jouw werkomgeving

Interne geneeskunde is een uitdagend specialisme. Diepgang en overzicht gaan hand in hand en samenwerking met andere specialismen is essentieel.

Als jonge arts maak je kennis met de beschouwende specialismen en de SEH. Deze functie is ook ideaal als voorbereiding op een opleiding tot huisarts of specialist ouderengeneeskunde.

Bij het ETZ heerst een collegiale werksfeer met weinig hiërarchie waar je alle vrijheid krijgt om vragen te stellen. Je werkt binnen een hecht team.

Je voelt je al snel vertrouwd en welkom en dat geeft jou alle ruimte om je te focussen op je ontwikkeling. Je participeert en draagt bij aan het onderwijsprogramma van de AIOS.

De afdeling interne geneeskunde van het ETZ heeft een samenwerking met zowel de opleidings- en onderwijsregio Oost-Nederland (OOR ON) Nijmegen als de OOR Zuidwest-Nederland (OOR ZWN) Rotterdam.

Veel ANIOS die op onze afdeling zijn gestart en de ambitie hebben om internist, geriater, longarts of MDL-arts te worden, vinden binnen deze regio’s een opleidingsplek.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding geneeskunde.
 • Klinische ervaring is een pré, maar niet noodzakelijk.
 • Je bent binnen 6 maanden beschikbaar om aan de slag te gaan.
 • Je werkt goed samen met je team, communiceert gemakkelijk met verschillende typen mensen, kan goed relativeren en beschikt over een gezonde dosis humor.
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden : Passie, Open, Flexibel en Presteren.
 • Ons aanbod

 • Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met optie tot verlenging van een jaar indien gewenst en bij gebleken geschiktheid.
 • Wij bieden ruime gelegenheid tot extra (bij)scholing, verdieping en verbreding. Werken bij ETZ betekent werken in een omgeving waar ontwikkeling en vitaliteit worden gestimuleerd.
 • Salaris volgens een functie-indeling in FWG 65. Het bruto maandsalaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €5.
 • 932,- bij een volledige werkweek van 38 uur.

 • Veel aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag, tegemoetkoming reiskosten, meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.
 • a. uitgebreid fietsenplan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier