Verpleegkundig Begeleider Kerkelanden (24-32 uur, Vinkeveen)
Amerpoort
Vinkeveen
1 dag geleden

Je komt te werken op locatie Kerkelanden te Vinkeveen, dit is een verpleegzorg locatie met zeer uiteenlopende hulpvragen.

Deze locatie bestaat uit 4 woongroepen met in totaal 26 bewoners in de leeftijd van 61-82 jaar. Naast de woongroepen, is er op steenworp afstand een dagbestedingslocatie voor de cliënten.

Per cliënt kijk je welke vorm van dagbesteding het beste bij hem / haar aansluit. Je werkt op deze locatie cliëntvolgend, wat inhoudt dat je vanuit hetzelfde team op de woning en de dagbesteding de cliënten begeleidt.

Binnen Kerkelanden zien we de medische zorgvraag toenemen voor onze ouder wordende cliënten. Dit betekent dat we meer expertise in huis moeten halen om deze zorg op een goede en verantwoorde manier te kunnen geven.

Met de nieuwe functie van Verpleegkundig Begeleider willen we een goede start maken om dit verder te ontwikkelen en samen uit te bouwen met het bestaande team.

Het team van Kerkelanden bestaat uit vooral agogisch opgeleide medewerkers, sommige met een verzorgende achtergrond en een aantal verpleegkundigen.

Het team heeft deskundigheid hoog in het vaandel staan. Taakvolwassenheid, verbinding maken (netwerken), 'out off the box' denken en professionaliteit zijn belangrijk binnen het team.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier