Werkvoorbereider
Centerpoint
Tilburg, NL
2 dagen geleden

Introductie

De opdrachtgever, een vooruitstrevende aannemer, is voortdurend op zoek naar mensen om het team te versterken. Vanzelfsprekend bieden zij een prettige werkomgeving en de ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontplooiing. Bouw jij mee?

Organisatie

De opdrachtgever houdt van open communicatie en de lijnen binnen de organisatie zijn kort. Ze dagen elkaar uit om elke dag het maximale eruit te krijgen en streven naar het perfecte resultaat.

De ideale plek om jezelf te ontwikkelen. Kortom een uitdagende functie met volop ruimte om jezelf te optimaal te ontwikkelen.

Functie

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van de projecten op technisch en organisatorisch gebied.

Je bent sparringpartner voor de projectleider en uitvoerder en je zorgt ervoor dat het project goed georganiseerd en administratief op rolletjes loopt.

De procesbeheersing op het project is jouw verantwoordelijkheid. Uiteraard geef jij inhoudelijk advies en zorg je met het hele team voor de realisatie van het project.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO diploma bouwkunde en enkele jaren ervaring als werkvoorbereider. Je bent communicatief zeer sterk.

Je bent accuraat, neemt initiatief, je bent proactief en je wil jezelf continue verder ontwikkelen. Je hebt een goed financieel en cijfermatig inzicht, doorzettingsvermogen en een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

Naast een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket betreft het een functie met veel afwisseling in een dynamisch en ambitieus bouwbedrijf en de kans om mooie bouwprojecten te realiseren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier