Chauffeur CE
Logistic Force
Wijchen, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij op zoek naar een baan als chauffeur met C / CE in de regio Nijmegen in de bouwmaterialen, dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons Logistic Force wordt je echt met open armen ontvangen! Wij weten wat er in de transportwereld speelt, en denken altijd met je mee ook over jouw toekomst.

Wellicht is de vacature vanwege de coronacrisis niet direct beschikbaar, dit kan snel weer anders zijn! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

WAT GA JE DOEN?

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de regio Nijmegen op zoek naar een fulltime chauffeur C en / of CE voor een langere periode.

Bij deze opdrachtgever ga je aan de slag met een bakwagen of trekker met oplegger , je bezorgt bouwmaterialen door heel Nederland .

Je hebt rond de 8 adressen per dag en de werktijden zijn tussen 04 : 00 uur en 18 : 00 uur . Verder beschik je over een elektrische pompwagen, als hulpmiddel voor het laden en lossen.

Het is een avontuurlijke baan waarbij geen enkele dag hetzelfde is, geen vaste routes en tijden!

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Rijbewijs CE heb je in de pocket! Naast je bestuurderskaart
 • Geldige code 95, of bereid om deze te behalen via onze Academy
 • Vroeg opstaan is voor jou geen probleem
 • Je spreekt de Nederlandse taal
 • Je bent representatief, een babbel met de klant? Graag zelfs!
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

 • Om te beginnen met een (h)eerlijk salaris conform de CAO-beroepsgoederenvervoer, maar dat is logisch. Daarnaast hebben we wat leuke '
 • extraatjes' voor je zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering, maar echt! We love you! We geloven niet voor niets in '
 • krachtige mensen'. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in. Denk aan code 95 nascholing.

  En ben jij supergemotiveerd? Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg. Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag.

  Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

  Lijkt dit je wat? Solliciteer in de zevende versnelling!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier